Antalya'da kaçakçı operasyonu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 22.11.2023 - 15:56, Güncelleme: 22.11.2023 - 15:56
 

Antalya'da kaçakçı operasyonu

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaçak telefon, elektronik sigara ve tütün satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi, 11 kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gümrük kaçağı elektronik ürünlere yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları ve koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa, Kepez, Alanya ve Manavgat ilçelerinde gümrük kaçağı cep telefonu ve elektronik sigara ile tütün sanatlara yönelik operasyonlar düzenledi.  Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda, 76 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 182 adet elektronik sigara, 100 paket pipo tütünü, 1.170 adet puro, 2 milyon 321 bin adet boş-dolu makaron, 295 kilogram kıyılmış tütün, 1 adet sigara sarma makinesi ve 1 adet hava kompresörü ele geçirdi. Kaçakçılık faaliyetleri ile ilgili yakalanan 11 kişiye, '5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu' kapsamında işlem yapıldı
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaçak telefon, elektronik sigara ve tütün satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi, 11 kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gümrük kaçağı elektronik ürünlere yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları ve koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa, Kepez, Alanya ve Manavgat ilçelerinde gümrük kaçağı cep telefonu ve elektronik sigara ile tütün sanatlara yönelik operasyonlar düzenledi. 

Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda, 76 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 182 adet elektronik sigara, 100 paket pipo tütünü, 1.170 adet puro, 2 milyon 321 bin adet boş-dolu makaron, 295 kilogram kıyılmış tütün, 1 adet sigara sarma makinesi ve 1 adet hava kompresörü ele geçirdi.

Kaçakçılık faaliyetleri ile ilgili yakalanan 11 kişiye, '5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu' kapsamında işlem yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.