Antalya'da kaçakçılık yapan 6 kişi yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2023 - 17:13, Güncelleme: 31.10.2023 - 17:22
 

Antalya'da kaçakçılık yapan 6 kişi yakalandı

Antalya'da gümrük kaçağı tütünün yanı sıra cep telefonu ve aksesuarlarının ticaretini yapan 6 kişiye işlem yapıldığı bildirildi.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde devleti vergi yönünden zarara uğratan, kaçak ürün ticareti yapan, halkın sağlığını tehdit eden şahıslar ile yasa dışı organizasyonlara yönelik mücadelesine devam etti. Bu çerçevede yapılan operasyonlarda; 150 kilogram nargile tütünü, 30 adet cep telefonu, 22 adet akıllı saat, 265 adet gümrük kaçağı bluetooth kulaklık, 200 adet cep telefonu ve akıllı saat aksesuarı ile 6 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.
Antalya'da gümrük kaçağı tütünün yanı sıra cep telefonu ve aksesuarlarının ticaretini yapan 6 kişiye işlem yapıldığı bildirildi.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde devleti vergi yönünden zarara uğratan, kaçak ürün ticareti yapan, halkın sağlığını tehdit eden şahıslar ile yasa dışı organizasyonlara yönelik mücadelesine devam etti.

Bu çerçevede yapılan operasyonlarda; 150 kilogram nargile tütünü, 30 adet cep telefonu, 22 adet akıllı saat, 265 adet gümrük kaçağı bluetooth kulaklık, 200 adet cep telefonu ve akıllı saat aksesuarı ile 6 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.