Antalya'da kamyonet kasasında baskına gittiler

ASAYİŞ 02.04.2022 - 13:21, Güncelleme: 02.04.2022 - 13:21
 

Antalya'da kamyonet kasasında baskına gittiler

Antalya'da bir vatandaşın kaydettiği görüntülerde, kamyonet kasasına binen Suriyeli bir grubun, kavgalı oldukları bir başka Suriyeli grubun üzerine ateş açtığı görüldü.

haberimizvar.net- Türkiye'nin turizm başkenti olarak gösterilen Antalya'da iki Suriyeli grup birbirine girdi. Sokak ortasında, kamyonet kasası üzerinde silahlı çatışmaya giren Suriyeliler, vatandaşlar üzerinde şok etkisi yarattı. Antalyahakkinda isimli yerel haber sitesinin sosyal medyada yayınladığı görüntülerde kamyonet kasasına binmiş silahlı sığınmacılar görülüyor. Hızla hareket eden araç üzerinden hedef gözetilerek başka bir Suriyeli grubun üzerine ateş açılıyor. Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi’nde yaşanan çatışma anlarında çevrede çok sayıda vatandaşın ve evin olduğu görüldü.  
Antalya'da bir vatandaşın kaydettiği görüntülerde, kamyonet kasasına binen Suriyeli bir grubun, kavgalı oldukları bir başka Suriyeli grubun üzerine ateş açtığı görüldü.

haberimizvar.net- Türkiye'nin turizm başkenti olarak gösterilen Antalya'da iki Suriyeli grup birbirine girdi. Sokak ortasında, kamyonet kasası üzerinde silahlı çatışmaya giren Suriyeliler, vatandaşlar üzerinde şok etkisi yarattı.

Antalyahakkinda isimli yerel haber sitesinin sosyal medyada yayınladığı görüntülerde kamyonet kasasına binmiş silahlı sığınmacılar görülüyor.

Hızla hareket eden araç üzerinden hedef gözetilerek başka bir Suriyeli grubun üzerine ateş açılıyor.

Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi’nde yaşanan çatışma anlarında çevrede çok sayıda vatandaşın ve evin olduğu görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.