Antalya'da karakulak görüldü

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 18.10.2023 - 15:03, Güncelleme: 18.10.2023 - 15:03
 

Antalya'da karakulak görüldü

Antalya'da nesli tehlike altındaki yabani kedi türlerinden karakulak, su içerken fotokapan tarafından kaydedildi.

haberimizvar.net- Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6'ncı Bölge Müdürlüğünce yaban hayatı çeşitliliğini görüntülemek için ilin dağlık ve ormanlık bölgelerine fotokapanlar konuldu. Bu fotokapanlardan biri, karakulakı (Caracal caracal) su içerken görüntüledi. Görüntülerde, kayalıklar arasındaki birikintiden su içen hayvanın bölgeden ayrılması yer alıyor. Müdürlüğün sosyal medya hesabından ise bu anlar "Kendini gizlemekte usta olan karakulak, nasıl da yakaladık seni! Nasıl susamışsın sen öyle." ifadeleriyle paylaşıldı.
Antalya'da nesli tehlike altındaki yabani kedi türlerinden karakulak, su içerken fotokapan tarafından kaydedildi.

haberimizvar.net- Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6'ncı Bölge Müdürlüğünce yaban hayatı çeşitliliğini görüntülemek için ilin dağlık ve ormanlık bölgelerine fotokapanlar konuldu.

Bu fotokapanlardan biri, karakulakı (Caracal caracal) su içerken görüntüledi. Görüntülerde, kayalıklar arasındaki birikintiden su içen hayvanın bölgeden ayrılması yer alıyor.

Müdürlüğün sosyal medya hesabından ise bu anlar "Kendini gizlemekte usta olan karakulak, nasıl da yakaladık seni! Nasıl susamışsın sen öyle." ifadeleriyle paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.