Antalya'da kırmızı alarm!

GÜNDEM 13.02.2024 - 16:59, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:59
 

Antalya'da kırmızı alarm!

Antalya’da dün gece başlayan yağmur şehirde hayatı felç etti. Kuvvetli yağışların felakete dönüştüğü Antalya'da 12 ilçe için kırmızı alarm butonuna basıldı.

haberimizvar.net- Antalya'nın Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli. Manavgat ilçelerinde kırmızı alarm verildi.  Meteoroloji'nin yaptığı uyarılarda yağışların yarın da kuvvetli biçimde devam edeceği ve sel riskinin sürdüğü aktarıldı.  KIRMIZI ALARM NE DEMEK? "Hava durumu çok tehlikelidir: Son derece kuvvetli bir meteorolojik hadise tahmin edilmektedir. Büyük hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Bu hadiseler çoğu durumda geniş bir alan üzerinde hayatı tehdit eder. Güncel meteorolojik koşullar ve tahminler sıklıkla takip edilmelidir."  
Antalya’da dün gece başlayan yağmur şehirde hayatı felç etti. Kuvvetli yağışların felakete dönüştüğü Antalya'da 12 ilçe için kırmızı alarm butonuna basıldı.

haberimizvar.net- Antalya'nın Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli. Manavgat ilçelerinde kırmızı alarm verildi. 
Meteoroloji'nin yaptığı uyarılarda yağışların yarın da kuvvetli biçimde devam edeceği ve sel riskinin sürdüğü aktarıldı. 

KIRMIZI ALARM NE DEMEK?
"Hava durumu çok tehlikelidir: Son derece kuvvetli bir meteorolojik hadise tahmin edilmektedir. Büyük hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Bu hadiseler çoğu durumda geniş bir alan üzerinde hayatı tehdit eder. Güncel meteorolojik koşullar ve tahminler sıklıkla takip edilmelidir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.