Antalya'da motosiklet hırsızlığı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.12.2023 - 20:46, Güncelleme: 25.12.2023 - 20:46
 

Antalya'da motosiklet hırsızlığı

Antalya'nın Alanya ilçesinde park halindeki motosiklet kimliği belirsiz şüpheli tarafından çalındı. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürerken hırsızlık anı kameraya yansıdı.

haberimizvar.net- Olay, Sugözü Mahallesi'nde dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Evinin önüne park ettiği 07 ALP 549 plakalı motosikletinin yerinde olmadığını fark eden Resul Bayram olayı polise bildirildi. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızlık anı ise binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yaya olarak binanın önüne gelen şüphelinin, motosikletin direksiyonunun kilitli olmadığını fark etmesi üzerine binip ittirerek yokuş aşağı uzaklaştığı görüldü.
Antalya'nın Alanya ilçesinde park halindeki motosiklet kimliği belirsiz şüpheli tarafından çalındı. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürerken hırsızlık anı kameraya yansıdı.

haberimizvar.net- Olay, Sugözü Mahallesi'nde dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Evinin önüne park ettiği 07 ALP 549 plakalı motosikletinin yerinde olmadığını fark eden Resul Bayram olayı polise bildirildi. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.

Hırsızlık anı ise binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yaya olarak binanın önüne gelen şüphelinin, motosikletin direksiyonunun kilitli olmadığını fark etmesi üzerine binip ittirerek yokuş aşağı uzaklaştığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.