Antalya'da neden demiryolu yok?

YEREL 16.12.2021 - 18:32, Güncelleme: 16.12.2021 - 18:32
 

Antalya'da neden demiryolu yok?

Meclis'te konuşan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, Antalya'ya neden demiryolu yatırımı yapılmadığını sordu

haberimizvar.net- HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül 16 Aralık 2021’de TBMM Genel Kurulu’nda 20. Millî Eğitim Şûrası'nın 128. tavsiye kararının en dikkat çekici yanı olan “ana sınıfına din dersi” tavsiyesi ile aslında çocuklara karşı işlenmiş bir hak ihlaline ve bunun bir suç olduğuna, bu gidişle 21. Şûra'da kundaktaki bebeğe, 22. Şûra'da ise ana rahmindeki cenine din dersi verileceğine dikkat çekti.  DOĞAYA ZARARI AZ  “Antalya'ya neden demir yolu hizmeti getirilmiyor” diye soran Bülbül,“Gazipaşa'dan Kaş'a kadar 500 kilometrelik mesafe... Aslında kara yolu dikkate alındığında demir yolu doğa tahribatı daha az ve ulaşımı hızlı olan bir yöntem olmasına rağmen Antalya'da demir yolu hizmeti neredeyse sıfır durumunda. Turistik bölge olan, dünyanın dikkatini çeken böylesi bir ile demir yolu neden yapılmamaktadır?" şeklinde konuştu.
Meclis'te konuşan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, Antalya'ya neden demiryolu yatırımı yapılmadığını sordu

haberimizvar.net- HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül 16 Aralık 2021’de TBMM Genel Kurulu’nda 20. Millî Eğitim Şûrası'nın 128. tavsiye kararının en dikkat çekici yanı olan “ana sınıfına din dersi” tavsiyesi ile aslında çocuklara karşı işlenmiş bir hak ihlaline ve bunun bir suç olduğuna, bu gidişle 21. Şûra'da kundaktaki bebeğe, 22. Şûra'da ise ana rahmindeki cenine din dersi verileceğine dikkat çekti. 

DOĞAYA ZARARI AZ 

“Antalya'ya neden demir yolu hizmeti getirilmiyor” diye soran Bülbül,“Gazipaşa'dan Kaş'a kadar 500 kilometrelik mesafe... Aslında kara yolu dikkate alındığında demir yolu doğa tahribatı daha az ve ulaşımı hızlı olan bir yöntem olmasına rağmen Antalya'da demir yolu hizmeti neredeyse sıfır durumunda. Turistik bölge olan, dünyanın dikkatini çeken böylesi bir ile demir yolu neden yapılmamaktadır?" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.