Antalya'da okullar tatil

EĞİTİM 13.02.2024 - 08:27, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:31
 

Antalya'da okullar tatil

Antalya Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçede bugün eğitime ara verildiğini duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya Valiliği İl genelinde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerinde 13 Şubat Salı günü(bugün)eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Açıklamada 5 ilçede kamuda çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin bugün izinli sayılacağı belirtildi. Valilik,  ayrıca kamu kurumunda çalışan ve 0-6 yaş arası çocuğu olan kadın personellerin de 1 gün idari izinli sayılacaklarını bildirdi. Öte yandan Antalya da olumsuz hava koşulları nedeniyle Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, ,Döşemealtı ve Aksu da motokuryelerin ikinci bir duyuruya kadar bugün çalışmaları yasaklandı. Antalya Valiliği tarafından yayımlanan açıklama şöyle:  İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle; 5 merkez ilçemizde  (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa) eğitim kurumlarımızda Hıfzıssıhha kararı gereğince 13.02.2024 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacaktır.
Antalya Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçede bugün eğitime ara verildiğini duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya Valiliği İl genelinde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerinde 13 Şubat Salı günü(bugün)eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Açıklamada 5 ilçede kamuda çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin bugün izinli sayılacağı belirtildi. Valilik,  ayrıca kamu kurumunda çalışan ve 0-6 yaş arası çocuğu olan kadın personellerin de 1 gün idari izinli sayılacaklarını bildirdi. Öte yandan Antalya da olumsuz hava koşulları nedeniyle Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, ,Döşemealtı ve Aksu da motokuryelerin ikinci bir duyuruya kadar bugün çalışmaları yasaklandı.

Antalya Valiliği tarafından yayımlanan açıklama şöyle: 

İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle;

5 merkez ilçemizde  (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa) eğitim kurumlarımızda Hıfzıssıhha kararı gereğince 13.02.2024 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir.

Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.