Antalya'da orman nöbeti

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.08.2023 - 11:54, Güncelleme: 03.08.2023 - 11:54
 

Antalya'da orman nöbeti

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ilçe Jandarma Komutanlıkları, orman yangınlarına önlemek amacıyla ormanlık bölgelerde nöbet tutuyor.

haberinizvar.net- İlçe komutanlıklarında görevli olan JASAT timleri, trafik ekipleri ve Asayiş Komando Birlikleri, Antalya ili ve ilçelerindeki ormanlık bölgelerde, Orman İşletme Müdürlüğü ile koordineli olarak, orman yangını çıkabilecek bölgelerde devriye geziyor. Jandarma timleri, ormanlık bölgeleri 7 gün 24 saat kontrol ediyor. Antalya Valiliği Haziran ayında, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla ormanlık alanlara yakın bölgelerde ateş yakma, bazı bölgelerde kamp yapmayı yayımladığı bir genelgeyle 31 Ekim tarihine kadar yasaklamıştı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ilçe Jandarma Komutanlıkları, orman yangınlarına önlemek amacıyla ormanlık bölgelerde nöbet tutuyor.

haberinizvar.net- İlçe komutanlıklarında görevli olan JASAT timleri, trafik ekipleri ve Asayiş Komando Birlikleri, Antalya ili ve ilçelerindeki ormanlık bölgelerde, Orman İşletme Müdürlüğü ile koordineli olarak, orman yangını çıkabilecek bölgelerde devriye geziyor. Jandarma timleri, ormanlık bölgeleri 7 gün 24 saat kontrol ediyor.

Antalya Valiliği Haziran ayında, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla ormanlık alanlara yakın bölgelerde ateş yakma, bazı bölgelerde kamp yapmayı yayımladığı bir genelgeyle 31 Ekim tarihine kadar yasaklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.