Antalya'da patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.01.2021 - 18:37, Güncelleme: 07.01.2021 - 18:37
 

Antalya'da patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu

Antalya'da patenli 2 gencin şehir içi yolcu otobüsünün arkasına asılıp, yolculuk yaptığı anlar, diğer araçtakiler tarafından görüntülendi.

haberimizvar.net Koronavirüs önlemleri kapsamında saat 13.00 ile 16.00 arasında sokağa çıkabilen çocuklar, Antalya'da paten kayarken hayatlarını hiçe saydı. Akdeniz Üniversitesi yakınından geçen çevre yolunun alt kısmında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüsün arkasına tutunan 2 patenli genç, yaklaşık 2-3 kilometre boyunca bu şekilde yolculuk yaptı. Durakta ve ışıklarda otobüsle birlikte duran, hareket ettiğinde de tehlikeli yolculuklarına devam eden gençler, yoldan geçen vatandaşların uyarılarına aldırış etmedi. Yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Antalya'da patenli 2 gencin şehir içi yolcu otobüsünün arkasına asılıp, yolculuk yaptığı anlar, diğer araçtakiler tarafından görüntülendi.

haberimizvar.net

Koronavirüs önlemleri kapsamında saat 13.00 ile 16.00 arasında sokağa çıkabilen çocuklar, Antalya'da paten kayarken hayatlarını hiçe saydı. Akdeniz Üniversitesi yakınından geçen çevre yolunun alt kısmında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüsün arkasına tutunan 2 patenli genç, yaklaşık 2-3 kilometre boyunca bu şekilde yolculuk yaptı. Durakta ve ışıklarda otobüsle birlikte duran, hareket ettiğinde de tehlikeli yolculuklarına devam eden gençler, yoldan geçen vatandaşların uyarılarına aldırış etmedi. Yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.