Antalya'da piyano dinletisi

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.11.2023 - 13:55, Güncelleme: 04.11.2023 - 13:55
 

Antalya'da piyano dinletisi

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), piyano severleri genç piyano sanatçısı Can Çakmur'un konserinde buluşturdu.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı ünlü şef Danıel Smith yönetti, katıldığı uluslararası yarışmalarda birincilik ödüllerine sahip olan genç piyano sanatçısı Can Çakmur'da solist sanatçı olarak sahnedeki yerini aldı.  Can Çakmur, dünyaca ünlü besteci Franz Lizst'in 'No 1 Piyano Konçertosu'ndaki bazı bölümleri piyanosun tuşlarından yayılan namelerle yorumlarken orkestra da eserlere eşlik etti.  Sahnedeki performansıyla hayranlık uyandıran genç sanatçı Can Çakmur, ayakta alkışlandı, çiçekle teşekkür edildi. Konserin ikinci bölümünde ise şef Danıel Smith yönettiği orkestra, besteci Frans Schubert'in '4 Nolu Trajik Senfoni' adlı eserini seslendirdi. 
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), piyano severleri genç piyano sanatçısı Can Çakmur'un konserinde buluşturdu.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı ünlü şef Danıel Smith yönetti, katıldığı uluslararası yarışmalarda birincilik ödüllerine sahip olan genç piyano sanatçısı Can Çakmur'da solist sanatçı olarak sahnedeki yerini aldı. 

Can Çakmur, dünyaca ünlü besteci Franz Lizst'in 'No 1 Piyano Konçertosu'ndaki bazı bölümleri piyanosun tuşlarından yayılan namelerle yorumlarken orkestra da eserlere eşlik etti. 

Sahnedeki performansıyla hayranlık uyandıran genç sanatçı Can Çakmur, ayakta alkışlandı, çiçekle teşekkür edildi.

Konserin ikinci bölümünde ise şef Danıel Smith yönettiği orkestra, besteci Frans Schubert'in '4 Nolu Trajik Senfoni' adlı eserini seslendirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.