Antalya'da sanat sokakta

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.09.2023 - 16:37, Güncelleme: 08.09.2023 - 16:37
 

Antalya'da sanat sokakta

Antalya'daki 'Bağımsız Sanat Hareketi' adlı sanat topluluğu, sanatı halkın ayağına taşıyor. Sanat eserleri bu kez de 'Eylül Masalları' adıyla cadde üzerindeki bir kafede sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

haberimizvar.net- Sanatı galerilerden Kaleiçi sokaklarına, sokaklardan kafeteryalara taşıyan ressam Sevda Kesim'in küratörlüğündeki Bağımsız Sanat Hareketi'nin sanatçıları, her biri çeşitli masallardan esinlenilerek üretilmiş rengârenk resim, üç boyutlu rölyef, seramik, moda tasarımı ve fotoğraf çalışmalarını Demet-Hüseyin Alp çiftinin işletmeciliğini yaptığı Ali Çetinkaya Caddesi üzerindeki kafeteryanın bahçesinde sergiledi. MASAL ŞÖLENİ GİBİ Küratör Sevda Kesim, Eylül ayının tüm dünyada 'Barış Ayı' olarak bilindiğini hatırlatıp, "Proje odaklı ve uluslararası Bağımsız Sanat Hareketi olarak 'Eylül Masalları' isimli sergimizi dünya barışına, çocukluğumuza, düşlerimize uzanan bir sanatsal yolculuk olarak, masal şöleni olarak tasarladık. Sanat çalışmalarımız park ve bahçelerde, kafeteryalarda sanatseverlerle iç içe devam edecek" dedi. Sevda Kesim, işletmesinin kapılarını kültür-sanata açan, sanatçıları ve sanatseverleri mekanınında buluşturup kaynaştıran Alp çiftine sanatçıya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sergide, Antalya'da yerleşik yaşayan Rus, Azeri, İranlı sanatçıların da yer aldığı topluluğun 22 üyesinin farklı sanat dallarındaki 30 esere sergilendi. Sergi 15 Eylül Cuma gününe kadar açık kalacak.
Antalya'daki 'Bağımsız Sanat Hareketi' adlı sanat topluluğu, sanatı halkın ayağına taşıyor. Sanat eserleri bu kez de 'Eylül Masalları' adıyla cadde üzerindeki bir kafede sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

haberimizvar.net- Sanatı galerilerden Kaleiçi sokaklarına, sokaklardan kafeteryalara taşıyan ressam Sevda Kesim'in küratörlüğündeki Bağımsız Sanat Hareketi'nin sanatçıları, her biri çeşitli masallardan esinlenilerek üretilmiş rengârenk resim, üç boyutlu rölyef, seramik, moda tasarımı ve fotoğraf çalışmalarını Demet-Hüseyin Alp çiftinin işletmeciliğini yaptığı Ali Çetinkaya Caddesi üzerindeki kafeteryanın bahçesinde sergiledi.

MASAL ŞÖLENİ GİBİ

Küratör Sevda Kesim, Eylül ayının tüm dünyada 'Barış Ayı' olarak bilindiğini hatırlatıp, "Proje odaklı ve uluslararası Bağımsız Sanat Hareketi olarak 'Eylül Masalları' isimli sergimizi dünya barışına, çocukluğumuza, düşlerimize uzanan bir sanatsal yolculuk olarak, masal şöleni olarak tasarladık. Sanat çalışmalarımız park ve bahçelerde, kafeteryalarda sanatseverlerle iç içe devam edecek" dedi. Sevda Kesim, işletmesinin kapılarını kültür-sanata açan, sanatçıları ve sanatseverleri mekanınında buluşturup kaynaştıran Alp çiftine sanatçıya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sergide, Antalya'da yerleşik yaşayan Rus, Azeri, İranlı sanatçıların da yer aldığı topluluğun 22 üyesinin farklı sanat dallarındaki 30 esere sergilendi. Sergi 15 Eylül Cuma gününe kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.