Antalya'da TKP'den dayanışma toplantısı

GÜNDEM 20.06.2021 - 12:30, Güncelleme: 20.06.2021 - 12:30
 

Antalya'da TKP'den dayanışma toplantısı

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Antalya İl Örgütü'nün çağrısıyla bir araya gelen çok sayıda ve her yaştan Antalyalı, 'Tarikatsız, Mafyasız, Patronsuz Bir Düzen İçin' Sarısu Mesire Alanı'nda buluştu.

haberimizvar.net- Mağaza emekçileri, özel okul öğretmenler, AVM çalışanları, çeşitli sektörlerden çok sayıda emekçinin bir araya geldiği etkinlikte konuşan TKP Antalya İl Sözcüsü Ece Demirbağ, çok kısa süre içerisinde Döşemealtı, Gülveren, Hurma bölgelerinde Semt Evi, Finike'nin Gökbük Köyü'nde Köy Evi ve Kaş'ta İlçe Binası'nın açılacağının müjdesini verdi.  Antalya'nın aydınlık bir kent olarak giderek daha fazla örgütlü emekçiyle daha yaşanabilir bir kent haline geleceğini vurgulayan TKP Merkez Komite Üyesi Savaş Sarı, HDP İzmir İl Binası'nda katledilen Deniz Poyraz'ın katlini kınayarak dayanışma dileklerini iletti. Türkiye'nin ağır bir karanlığa mahkum edilmek istendiğini anlatan Sarı, 'bizim gülüşlerimizi solduramayacaklar, biz kazanacağız' dedi. TKP MK Üyesi Sarı şöyle konuştu: "Bu ülkede emeğiyle geçinen onurlu insanlar nerede bir araya geldiyse başarılı oldu, gücünü gösterdi. Türkiye Komünist Partisi Antalyalılara şunun çağrısını yapıyor; hiçbir kurtarıcı beklemeyin! Siyaset, nasıl yaşayacağımıza dair herşeyin belirlendiği bir alan. Parayla, dini hurafelerle siyaset bir araya gelirse orada hile, ahlaksızlık, yalan çıkar. Oradan Cübbeliler, Pekerler, Adnan Hoca'lar çıkar. Bunun toplamına sömürü düzeni denir. TKP diyor ki; siyaseti dini söylemlerden ve paradan arındıralım. Bu düzenin pisliğinden, yağmadan, talandan, riyakarlıktan kurtulmak istiyorsak; inanmadığımız şeyler için bir saat daha yaşamak istemiyorsak bir araya geleceğiz. Hayatının her alanında örgütleneceğiz. Bizim başka bir çıkışımız yok, üstüne bugün buraya gelen Antalyalılar burada bir çıkış olduğunu gösterdi!"
Türkiye Komünist Partisi (TKP) Antalya İl Örgütü'nün çağrısıyla bir araya gelen çok sayıda ve her yaştan Antalyalı, 'Tarikatsız, Mafyasız, Patronsuz Bir Düzen İçin' Sarısu Mesire Alanı'nda buluştu.

haberimizvar.net- Mağaza emekçileri, özel okul öğretmenler, AVM çalışanları, çeşitli sektörlerden çok sayıda emekçinin bir araya geldiği etkinlikte konuşan TKP Antalya İl Sözcüsü Ece Demirbağ, çok kısa süre içerisinde Döşemealtı, Gülveren, Hurma bölgelerinde Semt Evi, Finike'nin Gökbük Köyü'nde Köy Evi ve Kaş'ta İlçe Binası'nın açılacağının müjdesini verdi. 

Antalya'nın aydınlık bir kent olarak giderek daha fazla örgütlü emekçiyle daha yaşanabilir bir kent haline geleceğini vurgulayan TKP Merkez Komite Üyesi Savaş Sarı, HDP İzmir İl Binası'nda katledilen Deniz Poyraz'ın katlini kınayarak dayanışma dileklerini iletti. Türkiye'nin ağır bir karanlığa mahkum edilmek istendiğini anlatan Sarı, 'bizim gülüşlerimizi solduramayacaklar, biz kazanacağız' dedi. TKP MK Üyesi Sarı şöyle konuştu:
"Bu ülkede emeğiyle geçinen onurlu insanlar nerede bir araya geldiyse başarılı oldu, gücünü gösterdi. Türkiye Komünist Partisi Antalyalılara şunun çağrısını yapıyor; hiçbir kurtarıcı beklemeyin! Siyaset, nasıl yaşayacağımıza dair herşeyin belirlendiği bir alan. Parayla, dini hurafelerle siyaset bir araya gelirse orada hile, ahlaksızlık, yalan çıkar. Oradan Cübbeliler, Pekerler, Adnan Hoca'lar çıkar. Bunun toplamına sömürü düzeni denir. TKP diyor ki; siyaseti dini söylemlerden ve paradan arındıralım. Bu düzenin pisliğinden, yağmadan, talandan, riyakarlıktan kurtulmak istiyorsak; inanmadığımız şeyler için bir saat daha yaşamak istemiyorsak bir araya geleceğiz. Hayatının her alanında örgütleneceğiz. Bizim başka bir çıkışımız yok, üstüne bugün buraya gelen Antalyalılar burada bir çıkış olduğunu gösterdi!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.