Antalya'da trafiğe çıkacaklar dikkat!

YEREL 01.03.2024 - 12:41, Güncelleme: 01.03.2024 - 12:41
 

Antalya'da trafiğe çıkacaklar dikkat!

Antalya'da gerçekleştirilecek programlar nedeniyle bazı güzergahlarda trafik yoğunluğu yaşanıyor. Antalya Valiliği, trafik yoğunluğu yaşanacak güzergahlar konusunda vatandaşları tedbirli olmaları için bilgilendirdi,

haberimizvar.net- Antalya'da gerçekleştirilecek programlar nedeniyle bugün ve 3 Mart 2024 tarihleri arasında bazı güzergahlarda trafik yoğunluğu yaşanacak. Antalya Valiliği, trafik yoğunluğu yaşanacak güzergahlar konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Valilikten yapılan bilgilendirmeye göre, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen Antalya Diplomasi Forumu (ADF) nedeniyle Antalya Havalimanı ile Belek Oteller Bölgesi arasında bulunan Serik Caddesi, Atatürk Caddesi ile Turizm Caddesi'nde yoğunluk yaşanıyor. 2 Mart Cumartesi günü (yarın) Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim kampanyası kapsamında Kepez ilçesi 1 nolu toplantı alanında yapacağı miting nedeniyle Seyhan Caddesi, Göksu Caddesi, Karatay Caddesi ve Kepez Kent Meydanı çevreleri ile Antalya Şehir Hastanesi geçiş güzergahlarında trafik yoğunluğu yaşanacak. 3 Mart Pazar günü yapılacak Runtalya Maratonu nedeniyle ise Sabancı Bulvarı, Konyaaltı Caddesi, Atatürk Caddesi, Eski Lara Yolu ve Lara Birlik plajları güzergahında trafik yoğunluğu yaşanması bekleniyor. Ayrıca 2-3 Mart tarihlerinde bisiklet yarışı yapılacağı için 2 Mart Cumartesi günü saat 09.00'da Alanya Yat İskelesi, Kestel, Mahmutlar, Kargıcak istikametinde, Gazipaşa Havalimanı kavşağından Antik Kent güzergahında, 3 Mart Pazar günü saat 10.00'da Ahmet Tokuş Bulvarı'ndan başlayarak Mustafa Kemal Atatürk Anıtı önünden tekrar başlangıç noktasına dönüleceği için belirtilen güzergahlarda trafik yoğunluğu oluşabileceği uyarısında bulunuldu.
Antalya'da gerçekleştirilecek programlar nedeniyle bazı güzergahlarda trafik yoğunluğu yaşanıyor. Antalya Valiliği, trafik yoğunluğu yaşanacak güzergahlar konusunda vatandaşları tedbirli olmaları için bilgilendirdi,

haberimizvar.net- Antalya'da gerçekleştirilecek programlar nedeniyle bugün ve 3 Mart 2024 tarihleri arasında bazı güzergahlarda trafik yoğunluğu yaşanacak. Antalya Valiliği, trafik yoğunluğu yaşanacak güzergahlar konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Valilikten yapılan bilgilendirmeye göre, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen Antalya Diplomasi Forumu (ADF) nedeniyle Antalya Havalimanı ile Belek Oteller Bölgesi arasında bulunan Serik Caddesi, Atatürk Caddesi ile Turizm Caddesi'nde yoğunluk yaşanıyor.

2 Mart Cumartesi günü (yarın) Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim kampanyası kapsamında Kepez ilçesi 1 nolu toplantı alanında yapacağı miting nedeniyle Seyhan Caddesi, Göksu Caddesi, Karatay Caddesi ve Kepez Kent Meydanı çevreleri ile Antalya Şehir Hastanesi geçiş güzergahlarında trafik yoğunluğu yaşanacak.

3 Mart Pazar günü yapılacak Runtalya Maratonu nedeniyle ise Sabancı Bulvarı, Konyaaltı Caddesi, Atatürk Caddesi, Eski Lara Yolu ve Lara Birlik plajları güzergahında trafik yoğunluğu yaşanması bekleniyor. Ayrıca 2-3 Mart tarihlerinde bisiklet yarışı yapılacağı için 2 Mart Cumartesi günü saat 09.00'da Alanya Yat İskelesi, Kestel, Mahmutlar, Kargıcak istikametinde, Gazipaşa Havalimanı kavşağından Antik Kent güzergahında, 3 Mart Pazar günü saat 10.00'da Ahmet Tokuş Bulvarı'ndan başlayarak Mustafa Kemal Atatürk Anıtı önünden tekrar başlangıç noktasına dönüleceği için belirtilen güzergahlarda trafik yoğunluğu oluşabileceği uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.