Antalya’da Türkiye politikaları konuşulacak

EKONOMİ 13.10.2022 - 13:16, Güncelleme: 13.10.2022 - 13:16
 

Antalya’da Türkiye politikaları konuşulacak

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık ile Toplumcu Düşünce Enstitüsü Genel Başkanı Nebil İlseven ‘100. Yılda yeni ve yeniden kamucu tavır ve Türkiye politikaları’ konulu konferans düzenliyor.

haberimizvar.net- Konferansla ilgili davette bulunan Balık ve İlseven, yazılı olarak yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün ülkemizde iç ve dış gelişmelerden kaynaklı olarak ortaya çıkan sorunlar her geçen gün derinleşmekte, daha da karmaşık hale gelmekte, geniş toplum kesimleri bu sorunlar karşında çetin ve amansız bir var olma mücadelesi vermektedirler.  Bu mücadelede, ülke sorunlarının altında yatan temel çelişkiyi oluşturan "kamucu politikalar - piyasacı tercihler" konusunun esastan ele alınması ve yönetim uygulamalarında kamucu yapılanma ve yaklaşımların hâkim kılınması büyük önem taşımaktadır. Bu süreçte ‘Toplumcu Siyaset, Kamucu Devlet, Özgürlükçü Toplum Düzenine’ dayalı bir siyasal program, ülkenin karşı karşıya bulunduğu sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözümleri anlamlı ve sürdürülebilir olarak kavrayan önemli bir siyaset seçeneğidir.  Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Toplumcu Düşünce Enstitüsü olarak bu siyaset anlayışının geliştirilmesi ve yaşama aktarılması amacı ile Politika Üretme ve Değerlendirme Toplantıları yapmak üzere bir dizi etkinlik planlamış bulunuyoruz. Bu etkinliklerden geniş katılımlı olarak düzenlenen ilki 100. YIL'DA YENİ VE YENİDEN KAMUCU TAVIR ve TÜRKİYE POLİTİKALARI başlığı ile 15 Ekim 2022, Cumartesi günü, saat 14:00-18:00 arası Antalya'da, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi-Perge Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Tüm yurttaşlarımız davetlidir.”
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık ile Toplumcu Düşünce Enstitüsü Genel Başkanı Nebil İlseven ‘100. Yılda yeni ve yeniden kamucu tavır ve Türkiye politikaları’ konulu konferans düzenliyor.

haberimizvar.net- Konferansla ilgili davette bulunan Balık ve İlseven, yazılı olarak yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün ülkemizde iç ve dış gelişmelerden kaynaklı olarak ortaya çıkan sorunlar her geçen gün derinleşmekte, daha da karmaşık hale gelmekte, geniş toplum kesimleri bu sorunlar karşında çetin ve amansız bir var olma mücadelesi vermektedirler.  Bu mücadelede, ülke sorunlarının altında yatan temel çelişkiyi oluşturan "kamucu politikalar - piyasacı tercihler" konusunun esastan ele alınması ve yönetim uygulamalarında kamucu yapılanma ve yaklaşımların hâkim kılınması büyük önem taşımaktadır.

Bu süreçte ‘Toplumcu Siyaset, Kamucu Devlet, Özgürlükçü Toplum Düzenine’ dayalı bir siyasal program, ülkenin karşı karşıya bulunduğu sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözümleri anlamlı ve sürdürülebilir olarak kavrayan önemli bir siyaset seçeneğidir.  Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Toplumcu Düşünce Enstitüsü olarak bu siyaset anlayışının geliştirilmesi ve yaşama aktarılması amacı ile Politika Üretme ve Değerlendirme Toplantıları yapmak üzere bir dizi etkinlik planlamış bulunuyoruz.

Bu etkinliklerden geniş katılımlı olarak düzenlenen ilki 100. YIL'DA YENİ VE YENİDEN KAMUCU TAVIR ve TÜRKİYE POLİTİKALARI başlığı ile 15 Ekim 2022, Cumartesi günü, saat 14:00-18:00 arası Antalya'da, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi-Perge Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Tüm yurttaşlarımız davetlidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.