Antalya'da ‘UNOFEST 2023’ etkinliği

YAŞAM 28.08.2023 - 12:06, Güncelleme: 28.08.2023 - 12:06
 

Antalya'da ‘UNOFEST 2023’ etkinliği

Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle hafta sonu Dokumapark’ta ‘UNOFEST 2023’ düzenlendi. Uno buluşmasına Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi.

haberimizvar.net-Uno tutkunları Dokumapark’ta buluştu. Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle hafta sonu Dokumapark’ta ‘UNOFEST 2023’ düzenlendi. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen Uno tutkunlarının heyecanına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de ortak oldu. Başkan Tütüncü, ‘UNOFEST 2023’ etkinliğine katılan araçları inceledi, her yıl güzel bir buluşmaya vesile olan Antalya FIAT Uno ClubBaşkanı Oktay Ceylan ve ekibine teşekkür etti. DOKUMAPARK’TA HER YIL GÜZEL ETKİNLİKLER Her sene olduğu gibi bu yılda güzel bir etkinlik düzenlendiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, “Biz hayata tutkularıyla bağlı, hayatın güzelliklerini yaşamayı bilen ve bu çerçevede kendine yeni yeni dostlar arkadaşlar edinen dostlarımızla hayatı paylaşmayı çok seviyoruz. Bu etkinlikte hayatın içinde bir tat, bir doku, farklı bir renk, farklı bir güzellik anlamında değerlendirilmeli… 7 senedir Uno kulübümüz bu etkinliklerini gerçekleştiriyor. Dokuma’da bugüne kadar nice güzel etkinlikleri gerçekleştirdik. Hayata tutkularıyla bağlanan bütün hemşehrilerimizin, sevgili gençlerimizin her zaman yanındayız. “dedi. Önümüzdeki günlerde Otomobil Festivali yapılacağını da bildiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 Eylül’de Otomobil Festivali’nde bütün otomobil guruplarını Dokumapark’ta ağırlayacaklarını da sözlerine ekledi.
Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle hafta sonu Dokumapark’ta ‘UNOFEST 2023’ düzenlendi. Uno buluşmasına Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi.
haberimizvar.net-Uno tutkunları Dokumapark’ta buluştu. Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle hafta sonu Dokumapark’ta ‘UNOFEST 2023’ düzenlendi. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen Uno tutkunlarının heyecanına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de ortak oldu. Başkan Tütüncü, ‘UNOFEST 2023’
etkinliğine katılan araçları inceledi, her yıl güzel bir buluşmaya vesile olan Antalya FIAT Uno ClubBaşkanı Oktay Ceylan ve ekibine teşekkür etti.
DOKUMAPARK’TA HER YIL GÜZEL ETKİNLİKLER
Her sene olduğu gibi bu yılda güzel bir etkinlik düzenlendiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, “Biz hayata tutkularıyla bağlı, hayatın güzelliklerini yaşamayı bilen ve bu çerçevede kendine yeni yeni dostlar arkadaşlar edinen dostlarımızla hayatı paylaşmayı çok seviyoruz. Bu etkinlikte hayatın içinde bir tat, bir doku, farklı bir renk, farklı bir güzellik anlamında değerlendirilmeli… 7 senedir Uno kulübümüz bu etkinliklerini gerçekleştiriyor. Dokuma’da bugüne kadar nice güzel etkinlikleri gerçekleştirdik. Hayata tutkularıyla bağlanan bütün hemşehrilerimizin, sevgili gençlerimizin her zaman yanındayız. “dedi. Önümüzdeki günlerde Otomobil Festivali yapılacağını da bildiren Kepez Belediye Başkanı Hakan
Tütüncü, 24 Eylül’de Otomobil Festivali’nde bütün otomobil guruplarını Dokumapark’ta ağırlayacaklarını da sözlerine ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.