Antalya'da uyuşturucu operasyonları

ASAYİŞ 24.08.2019 - 13:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya'da uyuşturucu operasyonları

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında 10 kişi hakkında işlem yapıldı

haberimizvar.net Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün  koordinesinde Yeşildere, Doğuyaka ve Gebizli mahallelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında uygulama yapıldı. Narkotik, KOM, Asayiş, Çevik Kuvvet, Foto-Film, Trafik Şube Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin katıldığı uygulamada, narkotik madde arama köpeği (NMAK) da kullanıldı. 13 uygulama noktası ve 7 adreste eş zamanlı operasyon yapıldı. 587 kişi incelendi Operasyonda 587 kişi ve 115 araç incelendi. 32 sürücüye eksiklerinden dolayı 19 bin 55 TL ceza kesilirken, araçlarda 110 gram skunk maddesi, 5,6 gram esrar maddesi, 5,8 gram eroin maddesi, 0,2 gram kokain maddesi, 5 adet ecstasy maddesi, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen  3 bin 375 TL, 47 dolar, 40 euro ele geçirildi. Baskınlarda gözaltına alınan 10 kişi hakkında ise uyuşturucu madde suçundan işlem yapıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında 10 kişi hakkında işlem yapıldı

haberimizvar.net Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün  koordinesinde Yeşildere, Doğuyaka ve Gebizli mahallelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında uygulama yapıldı. Narkotik, KOM, Asayiş, Çevik Kuvvet, Foto-Film, Trafik Şube Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin katıldığı uygulamada, narkotik madde arama köpeği (NMAK) da kullanıldı. 13 uygulama noktası ve 7 adreste eş zamanlı operasyon yapıldı.

587 kişi incelendi

Operasyonda 587 kişi ve 115 araç incelendi. 32 sürücüye eksiklerinden dolayı 19 bin 55 TL ceza kesilirken, araçlarda 110 gram skunk maddesi, 5,6 gram esrar maddesi, 5,8 gram eroin maddesi, 0,2 gram kokain maddesi, 5 adet ecstasy maddesi, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen  3 bin 375 TL, 47 dolar, 40 euro ele geçirildi. Baskınlarda gözaltına alınan 10 kişi hakkında ise uyuşturucu madde suçundan işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.