Antalya'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

EKONOMİ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.12.2023 - 20:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 20:31
 

Antalya'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, G.S., A.A. ve H.K. isimli kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirleyince ikamet adreslerine operasyon düzenledi. Evlerde yapılan aramada, 300 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 100 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi. Yakalanan 3 şüpheli 'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan gözaltına alındı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, G.S., A.A. ve H.K. isimli kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirleyince ikamet adreslerine operasyon düzenledi. Evlerde yapılan aramada, 300 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 100 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi. Yakalanan 3 şüpheli 'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.