Antalya'da 'Yayalar kırmızı çizgimiz' projesi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.08.2023 - 12:31, Güncelleme: 29.08.2023 - 12:31
 

Antalya'da 'Yayalar kırmızı çizgimiz' projesi

Jandarma ekipleri, 'Yayalar kırmızı çizgimiz' projesi kapsamında özel birey çocuklarla yaya geçidi boyadı. Etkinlikte çocuklara boyama kitabı da hediye edildi.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, ülke genelinde ve Antalya'da meydana gelen yaya kazalarına dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı arttırmak amacıyla, 'Yayalar kırmızı çizgimiz' projesine devam ediyor. Jandarma ekipleri, farkındalık oluşturma amacıyla Kepez ilçesinde otizmli çocuklarla birlikte yaya geçitlerini boyadı. Özel birey 20 öğrenci, askerlerle birlikte caddelere fırça atıp yaya geçitlerini çizdi ve boyadı. Etkinlik sonrası jandarma ekipleri, özel bireylere boyama kitabı hediye etti.
Jandarma ekipleri, 'Yayalar kırmızı çizgimiz' projesi kapsamında özel birey çocuklarla yaya geçidi boyadı. Etkinlikte çocuklara boyama kitabı da hediye edildi.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, ülke genelinde ve Antalya'da meydana gelen yaya kazalarına dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı arttırmak amacıyla, 'Yayalar kırmızı çizgimiz' projesine devam ediyor. Jandarma ekipleri, farkındalık oluşturma amacıyla Kepez ilçesinde otizmli çocuklarla birlikte yaya geçitlerini boyadı. Özel birey 20 öğrenci, askerlerle birlikte caddelere fırça atıp yaya geçitlerini çizdi ve boyadı. Etkinlik sonrası jandarma ekipleri, özel bireylere boyama kitabı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.