Antalyalı kuaförlerin sorunları TBMM’de

GÜNDEM 25.01.2020 - 15:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalyalı kuaförlerin sorunları TBMM’de

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, düğün salonlarının paket uygulaması nedeniyle mağdur olan kuaförlerin sorunlarını, soru önergesi ile TBMM’ye taşıdı.

haberimizvar.net-Düğün paketi uygulamasıyla ilgili olarak kuaförlerin mağduriyetini TBMM gündemine getiren CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, soru önergesi sundu.Milletvekili Zeybek verdiği soru önergesi sonrası yaptığı açıklamada, “Antalya’da 1500 kuaför bulunmakta ve yaz aylarında düğün sezonu ile birlikte kuaförlerin iş yoğunluğu artış göstermektedir. Ancak son yıllarda düğün salonu işletmelerinin evlilik hazırlığı yapan çiftlere sundukları paket uygulaması ile salon kiralamasının içinde, fotoğraf çekiminden, kuaför hizmetine kadar geniş bir hizmet çeşitliliği bulunmaktadır, salon işletmecilerinin işleri dışında sundukları bu seçenekler nedeniyle Antalya’da birçok kuaför düğün sezonunda iş yapamamaktadır. Kuaför esnafımız bu yaşanan durumdan dolayı mağdur olmaktadır.” dedi. UYGULAMAYA DÜZENLEME GETİRİLMELİ Yaşanan durumun zincir marketlerin mahalle esnafına yaşattığı sıkıntılara benzediğini belirten Milletvekili Zeybek, verdiği soru önergesinde paket uygulaması nedeniyle yapılmış şikayet sayısı, düğün salonu işletmelerinin paket uygulamasına düzenleme yapılıp yapılmayacağı, son iki yılda Antalya’da kapanan işyeri sayısına yer verdi.    
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, düğün salonlarının paket uygulaması nedeniyle mağdur olan kuaförlerin sorunlarını, soru önergesi ile TBMM’ye taşıdı.

haberimizvar.net-Düğün paketi uygulamasıyla ilgili olarak kuaförlerin mağduriyetini TBMM gündemine getiren CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, soru önergesi sundu.Milletvekili Zeybek verdiği soru önergesi sonrası yaptığı açıklamada, “Antalya’da 1500 kuaför bulunmakta ve yaz aylarında düğün sezonu ile birlikte kuaförlerin iş yoğunluğu artış göstermektedir. Ancak son yıllarda düğün salonu işletmelerinin evlilik hazırlığı yapan çiftlere sundukları paket uygulaması ile salon kiralamasının içinde, fotoğraf çekiminden, kuaför hizmetine kadar geniş bir hizmet çeşitliliği bulunmaktadır, salon işletmecilerinin işleri dışında sundukları bu seçenekler nedeniyle Antalya’da birçok kuaför düğün sezonunda iş yapamamaktadır. Kuaför esnafımız bu yaşanan durumdan dolayı mağdur olmaktadır.” dedi.

UYGULAMAYA DÜZENLEME GETİRİLMELİ

Yaşanan durumun zincir marketlerin mahalle esnafına yaşattığı sıkıntılara benzediğini belirten Milletvekili Zeybek, verdiği soru önergesinde paket uygulaması nedeniyle yapılmış şikayet sayısı, düğün salonu işletmelerinin paket uygulamasına düzenleme yapılıp yapılmayacağı, son iki yılda Antalya’da kapanan işyeri sayısına yer verdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.