Antalyalı mimarlar deprem bölgesinde

GÜNDEM 06.02.2024 - 15:37, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:37
 

Antalyalı mimarlar deprem bölgesinde

Mimarlar Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu'nun, asrın felaketi Kahramanmaraş depreminin yıldönümünde depremden büyük zarar gören Adana'da düzenlenen basın toplantısına katıldığı bildirildi.

haberimizvar.net- Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: Mimarlar Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu; 6 Şubat 2023 tarihinde, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve aynı gün dokuz saat sonra merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan ilçesi olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 11 ilimizi etkileyen, büyük yıkıma ve onbinlerce vatandaşımızın hayatına kaybetmesine neden olan iki büyük depremin birinci yıldönümü nedeniyle, 5-6 Şubat 2024 günü deprem bölgesi Adana’daydı. Yönetim Kurulu 6 Şubat gönü Adana’da saat 04.17 de, Alpergün Apartmanı ve çevresinde yapılan Anma Etkinliği ve 10.30 da, Mimarlar Odası Genel Merkezince düzenlenen basın toplantısına katılım sağlamıştır.
Mimarlar Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu'nun, asrın felaketi Kahramanmaraş depreminin yıldönümünde depremden büyük zarar gören Adana'da düzenlenen basın toplantısına katıldığı bildirildi.

haberimizvar.net- Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:


Mimarlar Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu; 6 Şubat 2023 tarihinde, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve aynı gün dokuz saat sonra merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan ilçesi olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 11 ilimizi etkileyen, büyük yıkıma ve onbinlerce vatandaşımızın hayatına kaybetmesine neden olan iki büyük depremin birinci yıldönümü nedeniyle, 5-6 Şubat 2024 günü deprem bölgesi Adana’daydı.

Yönetim Kurulu 6 Şubat gönü Adana’da saat 04.17 de, Alpergün Apartmanı ve çevresinde yapılan Anma Etkinliği ve 10.30 da, Mimarlar Odası Genel Merkezince düzenlenen basın toplantısına katılım sağlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.