Antalyalı öğrenciler Ata’nın huzurunda

YEREL 13.11.2022 - 12:55, Güncelleme: 13.11.2022 - 12:55
 

Antalyalı öğrenciler Ata’nın huzurunda

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yükseköğretim kız ve erkek yurdu öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı, yükseköğretim kız ve erkek öğrenci yurdunda kalan öğrenciler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümünde Atatürk’ü anmak için Anıtkabir ziyaretinde bulunmak istedi. Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin bu isteğini hemen yerine getirerek 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası’nda öğrencileri Anıtkabir’e gönderdi. Kız ve erkek öğrenci yurdunda kalan 40 öğrenci Anıtkabir’i ziyaret etti. Öğrenciler Anıtkabir’i ziyaret etmenin mutluluğunu yaşarken, Başkan Muhittin Böcek’e Anıtkabir ziyareti için teşekkür etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Yükseköğretim kız ve erkek yurdu öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı, yükseköğretim kız ve erkek öğrenci yurdunda kalan öğrenciler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümünde Atatürk’ü anmak için Anıtkabir ziyaretinde bulunmak istedi.

Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin bu isteğini hemen yerine getirerek 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası’nda öğrencileri Anıtkabir’e gönderdi. Kız ve erkek öğrenci yurdunda kalan 40 öğrenci Anıtkabir’i ziyaret etti. Öğrenciler Anıtkabir’i ziyaret etmenin mutluluğunu yaşarken, Başkan Muhittin Böcek’e Anıtkabir ziyareti için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.