Antalyalı vatandaştan Babacan’a: Bizi bu hale düşürenlerden hesap sorun

GÜNDEM 04.07.2021 - 16:10, Güncelleme: 04.07.2021 - 16:10
 

Antalyalı vatandaştan Babacan’a: Bizi bu hale düşürenlerden hesap sorun

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kepez ilçe kongresine katılmak için geldiği Antalya’da halkla sohbet etti. Bir vatandaş Babacan’a, “Bir tek dileğimiz var, bizi bu hallere düşürdüler, hesabını sorun” dedi.

haberimizvar.net-  Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kepez İlçe Kongresi’ne katılmak için geldiği Antalya’da esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Babacan’a dert yanan bir seçmen, “Bir tek dileğimiz var. Başa geldiğiniz zaman bu hesapları sorun. Bizim sizden tek isteğimiz bu. Bizi bu hallere düşürdüler, hesabını sorun. Biri sizin elinizde, diğeri bizim elimizde artık” dedi. İŞLER TEK KELİMEYLE KÖTÜ Hükümeti Babacan’a şikâyet eden Kepezli esnaf da, “Yeter, halk isyan ediyor, isyan. Bunu kabul etsinler artık. Halk isyanda, esnaf isyanda. Ülkeyi eroin, kokain ülkesi ettiler. Çala çala bitiremediler. Vatan bizim, millet bizim, asker bizim, polis bizim. Ülkeyi perişan ettiler” diye yakındı. Yugoslavya göçmeni Arnavut olduğunu söyleyen bir başka esnaf ise Babacan’ın “İşleriniz nasıl gidiyor” sorusuna, “Tek kelimeyle kötü” yanıtını verdi. Bu zamana kadar böyle bir şey görmediğini belirten esnaf, “Anneler günü, babalar günü, Ramazan Bayramı esnafın tam iş yapacağı zamanlar. Dükkanlarımız hep kapalıydı. Esnaf sokaklarda oturuyordu” diye konuştu.  BEN BÖYLE DÜZEN GÖRMEDİM “Esnaf, çiftçi emekli tüm vatandaşlarımız sıkıntıda” diyen Babacan’a esnaf, “Emekliye zaten ölü gözüyle bakılıyor” sözleriyle karşılık verdi. Emekli infaz koruma baş memuru olduğunu ifade eden bir seçmen ise, “27 yıl hizmet ettim bu devlete. Yaşım 67, ben daha böyle bir düzen görmedim. Pandemide hep içeride kaldık. Çok vahim bir olay” dedi.  
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kepez ilçe kongresine katılmak için geldiği Antalya’da halkla sohbet etti. Bir vatandaş Babacan’a, “Bir tek dileğimiz var, bizi bu hallere düşürdüler, hesabını sorun” dedi.

haberimizvar.net-  Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kepez İlçe Kongresi’ne katılmak için geldiği Antalya’da esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Babacan’a dert yanan bir seçmen, “Bir tek dileğimiz var. Başa geldiğiniz zaman bu hesapları sorun. Bizim sizden tek isteğimiz bu. Bizi bu hallere düşürdüler, hesabını sorun. Biri sizin elinizde, diğeri bizim elimizde artık” dedi.

İŞLER TEK KELİMEYLE KÖTÜ

Hükümeti Babacan’a şikâyet eden Kepezli esnaf da, “Yeter, halk isyan ediyor, isyan. Bunu kabul etsinler artık. Halk isyanda, esnaf isyanda. Ülkeyi eroin, kokain ülkesi ettiler. Çala çala bitiremediler. Vatan bizim, millet bizim, asker bizim, polis bizim. Ülkeyi perişan ettiler” diye yakındı. Yugoslavya göçmeni Arnavut olduğunu söyleyen bir başka esnaf ise Babacan’ın “İşleriniz nasıl gidiyor” sorusuna, “Tek kelimeyle kötü” yanıtını verdi. Bu zamana kadar böyle bir şey görmediğini belirten esnaf, “Anneler günü, babalar günü, Ramazan Bayramı esnafın tam iş yapacağı zamanlar. Dükkanlarımız hep kapalıydı. Esnaf sokaklarda oturuyordu” diye konuştu. 

BEN BÖYLE DÜZEN GÖRMEDİM

“Esnaf, çiftçi emekli tüm vatandaşlarımız sıkıntıda” diyen Babacan’a esnaf, “Emekliye zaten ölü gözüyle bakılıyor” sözleriyle karşılık verdi. Emekli infaz koruma baş memuru olduğunu ifade eden bir seçmen ise, “27 yıl hizmet ettim bu devlete. Yaşım 67, ben daha böyle bir düzen görmedim. Pandemide hep içeride kaldık. Çok vahim bir olay” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.