Antalyalılar dikkat! İki gün boyunca bu yollar kapalı

GÜNDEM 25.10.2019 - 18:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalyalılar dikkat! İki gün boyunca bu yollar kapalı

Bu yıl 56’ıncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla Antalya’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

haberimizvar.net Yarın başlayacak Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kortej geçişi sırasında, Antalyaspor Kavşağı’ndan Sakıp Sabancı Bulvarı’na trafik kontrollü olarak verilecek. Kortej geçişi sırasında Antalyaspor Kavşağı’ndan, Sakıp Sabancı Bulvarı, Yüzüncü Yıl Bulvarı, Yüzüncü Yıl Kavşağı sağa dönüş, Güllük Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi, Atatürk Caddesi, Karalioğlu Parkı arası trafik kontrollü olarak sağlanacak. 28 Ekim Pazartesi günü Akdeniz Bulvarı’nda yapılacak olan Fener Alayı ile ilgili olarak da, saat 14.00’dan itibaren Antalyaspor Kavşağı’ndan Akdeniz Bulvarı istikametine trafik akımı verilmeyecek.
Bu yıl 56’ıncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla Antalya’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

haberimizvar.net Yarın başlayacak Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kortej geçişi sırasında, Antalyaspor Kavşağı’ndan Sakıp Sabancı Bulvarı’na trafik kontrollü olarak verilecek. Kortej geçişi sırasında Antalyaspor Kavşağı’ndan, Sakıp Sabancı Bulvarı, Yüzüncü Yıl Bulvarı, Yüzüncü Yıl Kavşağı sağa dönüş, Güllük Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi, Atatürk Caddesi, Karalioğlu Parkı arası trafik kontrollü olarak sağlanacak.

28 Ekim Pazartesi günü Akdeniz Bulvarı’nda yapılacak olan Fener Alayı ile ilgili olarak da, saat 14.00’dan itibaren Antalyaspor Kavşağı’ndan Akdeniz Bulvarı istikametine trafik akımı verilmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.