Antalyalılardan EXPO tepkisi

GÜNDEM 08.08.2023 - 12:09, Güncelleme: 08.08.2023 - 12:18
 

Antalyalılardan EXPO tepkisi

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel eski Başkanı Mehmet Balık, resmi twitter hesabından Antalya EXPO alanının satışa sunulmasıyla ilgili tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Balık sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın başta Antalya olmak üzere Türkiye’nin önemli turizm alanlarını satışa çıkartıyor. Antalya Expo alanını 7 parsel halinde satışa sunan özelleştirme idaresi sanırım BOB projesine katkı sağlamaya çalışıyor. Görünen o ki AKP iktidarı Muğla, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, İzmir, Mersin ve Nevşehir çok sayıda taşınmazı Arap sermayesine peşkeş çekecek. Vatanın bir karış toprağı yabancı sermayeye peşkeş çekilmemelidir.
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel eski Başkanı Mehmet Balık, resmi twitter hesabından Antalya EXPO alanının satışa sunulmasıyla ilgili tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Balık sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın başta Antalya olmak üzere Türkiye’nin önemli turizm alanlarını satışa çıkartıyor. Antalya Expo alanını 7 parsel halinde satışa sunan özelleştirme idaresi sanırım BOB projesine katkı sağlamaya çalışıyor. Görünen o ki AKP iktidarı Muğla, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, İzmir, Mersin ve Nevşehir çok sayıda taşınmazı Arap sermayesine peşkeş çekecek. Vatanın bir karış toprağı yabancı sermayeye peşkeş çekilmemelidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.