'Antalya'mızın huzuru' 'Türkiye'mizin huzurudur'

SİYASET 19.11.2023 - 15:54, Güncelleme: 19.11.2023 - 15:54
 

'Antalya'mızın huzuru' 'Türkiye'mizin huzurudur'

Türkiye’nin Huzuru Toplantısı için Antalya’ya gelen ve ilk olarak Vali Hulusi Şahin’i ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Antalya'mızın huzuru, Türkiye'mizin huzurudur" dedi.

haberimizvar.net- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya Valiliğine ziyarette bulundu. Antalya programı kapsamında Vali Hulusi Şahin ile Valiliğe gelen Bakan Yerlikaya, protokol üyeleri tarafından karşılandı. Valilik şeref defterini imzalayan Yerlikaya'nın ziyareti, basına kapalı gerçekleşti. Ziyarette Bakan Yerlikaya'ya İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal ve Kemal Çelik ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetin de eşlik etti. HUZUR TOPLANTISI ANTALYA’DA Öte yandan Bakan Yerlikaya, X sosyal medya hesabından, "Türkiye'nin Huzuru Toplantımızı gerçekleştirmek için Antalya'dayız. İlk olarak Valimiz Sayın Hulusi Şahin'i ve kıymetli mesai arkadaşımızı ziyaret ettik. Her yıl milyonlarca turisti ağırlayan, ülkemizin cennet köşesi Antalya'mızın huzuru, Türkiye'mizin huzurudur." paylaşımında bulundu.
Türkiye’nin Huzuru Toplantısı için Antalya’ya gelen ve ilk olarak Vali Hulusi Şahin’i ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Antalya'mızın huzuru, Türkiye'mizin huzurudur" dedi.

haberimizvar.net- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya Valiliğine ziyarette bulundu. Antalya programı kapsamında Vali Hulusi Şahin ile Valiliğe gelen Bakan Yerlikaya, protokol üyeleri tarafından karşılandı. Valilik şeref defterini imzalayan Yerlikaya'nın ziyareti, basına kapalı gerçekleşti. Ziyarette Bakan Yerlikaya'ya İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal ve Kemal Çelik ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetin de eşlik etti.

HUZUR TOPLANTISI ANTALYA’DA
Öte yandan Bakan Yerlikaya, X sosyal medya hesabından, "Türkiye'nin Huzuru Toplantımızı gerçekleştirmek için Antalya'dayız. İlk olarak Valimiz Sayın Hulusi Şahin'i ve kıymetli mesai arkadaşımızı ziyaret ettik. Her yıl milyonlarca turisti ağırlayan, ülkemizin cennet köşesi Antalya'mızın huzuru, Türkiye'mizin huzurudur." paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.