Antalya'nın 3 ilçesinde okullar tatil edildi

GÜNDEM 13.12.2022 - 17:16, Güncelleme: 13.12.2022 - 17:26
 

Antalya'nın 3 ilçesinde okullar tatil edildi

Antalya'da turuncu alarm verilmesinin ardından Serik, Manavgat ve İbradı ilçelerinde okullar tatil edildi.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Antalya kent merkezi ve doğu ilçelerine ‘turuncu kod’ ile beklenen çok kuvvetli yağışlara karşı uyarıda bulundu. Uyarıda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtildi. Turuncu alarmın ardından Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre beklenen yağışlar nedeniyle Manavgat, Serik ve İbradi ilçelerinde eğitime ara verildiği duyuruldu. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Manavgat, Serik ve İbradı İlçelerimizde beklenen şiddetli sağanak yağıştan dolayı resmi ve özel her kademedeki okullarımızda, 14/12/2022 Çarşamba günü 1(Bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir."  TURUNCU KOD NE DEMEK? Hava durumu tehlikelidir. Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir. 
Antalya'da turuncu alarm verilmesinin ardından Serik, Manavgat ve İbradı ilçelerinde okullar tatil edildi.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Antalya kent merkezi ve doğu ilçelerine ‘ turuncu kod’ ile beklenen çok kuvvetli yağışlara karşı uyarıda bulundu. Uyarıda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtildi.  Turuncu alarmın ardından Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre beklenen yağışlar nedeniyle Manavgat, Serik ve İbradi ilçelerinde eğitime ara verildiği duyuruldu.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Manavgat, Serik ve İbradı İlçelerimizde beklenen şiddetli sağanak yağıştan dolayı resmi ve özel her kademedeki okullarımızda, 14/12/2022 Çarşamba günü 1(Bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir." 

TURUNCU KOD NE DEMEK?

Hava durumu tehlikelidir. Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.