Antalya’nın belediye başkanları çağrıldı

SİYASET 14.12.2022 - 19:46, Güncelleme: 14.12.2022 - 19:46
 

Antalya’nın belediye başkanları çağrıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamaoğlu’nun siyasi yasak ve hapis cezası almasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Halktv’ye ‘Saraçhaneye gidiyoruz” mesajı atmasının ardından CHP Genel Merkezi tarafından tüm belediye başkanları İstanbul’a çağrıldı.

haberimizvar.net- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mahkeme kararının açıklanmasının ardından Ankara’dan yola çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP kurmayları Saraçhane’de düzenlenen mitinge katıldı. Almanya’da olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler de İstanbul’a yola çıktı. Akşener, yarın 6 masanın liderlerinin Saraçhane’de miting yapacağını duyurdu. Yargılanma sürecinde cübbesini alarak İstanbul Anadolu Adliyesi’ne giden Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal ve eski savcı CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İmamoğlu’nun yanında yer aldı. Kararın ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, canlı yayında Halktv’ye ‘Saraçhane’ye geliyoruz’ diyerek, mesaj attı. Böcek yola çıkarken, CHP Genel Merkezi Türkiye genelinde tüm belediye başkanlarını Saraçhane’ye gitmesi için çağrıda bulundu. Antalya’dan tüm CHP’li belediye başkanları ve milletvekilleri yola çıktı. Yarın Saraçhane’de tüm partilerin katılımıyla miting yapılması bekleniyor.    
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamaoğlu’nun siyasi yasak ve hapis cezası almasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Halktv’ye ‘Saraçhaneye gidiyoruz” mesajı atmasının ardından CHP Genel Merkezi tarafından tüm belediye başkanları İstanbul’a çağrıldı.

haberimizvar.net- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mahkeme kararının açıklanmasının ardından Ankara’dan yola çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP kurmayları Saraçhane’de düzenlenen mitinge katıldı. Almanya’da olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler de İstanbul’a yola çıktı. Akşener, yarın 6 masanın liderlerinin Saraçhane’de miting yapacağını duyurdu.

Yargılanma sürecinde cübbesini alarak İstanbul Anadolu Adliyesi’ne giden Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal ve eski savcı CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İmamoğlu’nun yanında yer aldı. Kararın ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, canlı yayında Halktv’ye ‘Saraçhane’ye geliyoruz’ diyerek, mesaj attı. Böcek yola çıkarken, CHP Genel Merkezi Türkiye genelinde tüm belediye başkanlarını Saraçhane’ye gitmesi için çağrıda bulundu. Antalya’dan tüm CHP’li belediye başkanları ve milletvekilleri yola çıktı. Yarın Saraçhane’de tüm partilerin katılımıyla miting yapılması bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.