Antalya'nın dünya şampiyonu

SPOR 17.05.2022 - 15:48, Güncelleme: 17.05.2022 - 15:48
 

Antalya'nın dünya şampiyonu

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası tamamlandı. Şampiyonada Antalya Asil Fight Club sporcusu Hasan Demir, Lowkick branşında Dünya Kupası şampiyonu oldu.

haberimizvar.net- Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası, İstanbul’da yapıldı. 52 ülkeden toplam 3 bin 400 sporcunun katıldığı Dünya Kupası Şampiyonası, İstanbul Beylikdüzü Anfaş fuarında yapıldı. Şampiyonada Antalya Asil Fight Club sporcusu Hasan Demir, Lowkick branşında Dünya Kupası şampiyonu oldu. Demir, 13 ülke arasından Bulgaristanlı rakibini yenerek bir üst tura yükseldi. Kazakistan ve Özbekistanlı rakibini de finalde yenen Hasan Demir, 2022 Kick Boks Dünya Kupası şampiyonu oldu. Demir, böylelikle kariyerinde 2 Dünya Kupası şampiyonluğu kazanmış oldu.  Antrenörler Latif Ekin ve Mehmet Köktaş, Hasan Demir’in bu şampiyonaya çok iyi hazırlandığını belirterek, “Çok yoğun bir antrenman sürecinden sonra şampiyonlukla yorgunluğumuz sona erdi. Çok mutluyuz. Antalya’ya Dünya Kupası’nı getirmenin mutluluğu içindeyiz" dedi.
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası tamamlandı. Şampiyonada Antalya Asil Fight Club sporcusu Hasan Demir, Lowkick branşında Dünya Kupası şampiyonu oldu.

haberimizvar.net- Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası, İstanbul’da yapıldı. 52 ülkeden toplam 3 bin 400 sporcunun katıldığı Dünya Kupası Şampiyonası, İstanbul Beylikdüzü Anfaş fuarında yapıldı. Şampiyonada Antalya Asil Fight Club sporcusu Hasan Demir, Lowkick branşında Dünya Kupası şampiyonu oldu. Demir, 13 ülke arasından Bulgaristanlı rakibini yenerek bir üst tura yükseldi. Kazakistan ve Özbekistanlı rakibini de finalde yenen Hasan Demir, 2022 Kick Boks Dünya Kupası şampiyonu oldu. Demir, böylelikle kariyerinde 2 Dünya Kupası şampiyonluğu kazanmış oldu.

 Antrenörler Latif Ekin ve Mehmet Köktaş, Hasan Demir’in bu şampiyonaya çok iyi hazırlandığını belirterek, “Çok yoğun bir antrenman sürecinden sonra şampiyonlukla yorgunluğumuz sona erdi. Çok mutluyuz. Antalya’ya Dünya Kupası’nı getirmenin mutluluğu içindeyiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.