Antalya’nın ‘milli’ gururu

SPOR 01.11.2022 - 23:28, Güncelleme: 01.11.2022 - 23:28
 

Antalya’nın ‘milli’ gururu

Antalyalı 13 yaşındaki milli karateci Mertcan Türk, 13-14 Ekim’de İstanbul’da yapılan uluslararası ‘Turkish Open’ turnuvasında altın madalya kazandı. Türk, 9-10-11 tarihlerinde Venedik’te yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

haberimizvar.net- Türkiye Karate Federasyonu bünyesinde milli takım sporcusu olan Mertcan Türk (13), başarılarıyla gururlandırdı. 14-15 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Turkish OPEN’ uluslararası karate müsabakalarında şampiyon olarak altın madalya kazanan genç sporcu, 9-10-11 Aralık tarihlerinde İtalya Venedik’te gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek HEDEFİ OLİMPİYATLAR İller arası şampiyonlukları, Türkiye şampiyonluğu ve uluslararası turnuvalarda şampiyonlukları bulunan başarılı sporcu, Avrupa Şampiyonası öncesi ise kasım ayında Batum Hazar Ülkeleri Karate Müsabakası’na katılacak. 9’uncu sınıf öğrencisi olan ve okuluyla birlikte karate antrenmanlarını da devam ettiren Mertcan Türk’ün hedefi ise, Dünya şampiyonluğu ve olimpiyatlar. Hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen genç sporcu, Venedik’teki şampiyonada altın madalya kazanıp Türk Bayrağı’nın göndere çektirmek istiyor.  
Antalyalı 13 yaşındaki milli karateci Mertcan Türk, 13-14 Ekim’de İstanbul’da yapılan uluslararası ‘Turkish Open’ turnuvasında altın madalya kazandı. Türk, 9-10-11 tarihlerinde Venedik’te yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

haberimizvar.net- Türkiye Karate Federasyonu bünyesinde milli takım sporcusu olan Mertcan Türk (13), başarılarıyla gururlandırdı. 14-15 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Turkish OPEN’ uluslararası karate müsabakalarında şampiyon olarak altın madalya kazanan genç sporcu, 9-10-11 Aralık tarihlerinde İtalya Venedik’te gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek

HEDEFİ OLİMPİYATLAR

İller arası şampiyonlukları, Türkiye şampiyonluğu ve uluslararası turnuvalarda şampiyonlukları bulunan başarılı sporcu, Avrupa Şampiyonası öncesi ise kasım ayında Batum Hazar Ülkeleri Karate Müsabakası’na katılacak. 9’uncu sınıf öğrencisi olan ve okuluyla birlikte karate antrenmanlarını da devam ettiren Mertcan Türk’ün hedefi ise, Dünya şampiyonluğu ve olimpiyatlar. Hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen genç sporcu, Venedik’teki şampiyonada altın madalya kazanıp Türk Bayrağı’nın göndere çektirmek istiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.