Antalya'nın rakibi Constanta

SPOR 28.08.2019 - 13:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya'nın rakibi Constanta

CIP Travel Antalyaspor Hentbol takımı tarihinde ilk Avrupa Kupası maçına çıkmaya hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, ilk turda Romanya takımı Constanta ile eşleşti.

haberimizvar.net Avrupa’nın 2 numaralı organizasyonu olan EHF kupasında mücadele edecek olan CIP Travel Antalyaspor, ilk turda Romanya takımı Constanta ile eşleşti. Kırmızı-beyazlı takım ilk maçını bu hafta pazar günü saat 17.00'de sahasında oynayacak. Rövanş maçı ise bir hafta sonra deplasmanda olacak. ‘ZOR BİR KURA ÇEKTİK’ Süleyman Evcilmen Salonu’nda yapılacak karşılaşma öncesi CIP Travel Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban yaptığı açıklama, "Oldukça zor bir kura çektik. Rakibin bir oyuncusunun maliyeti neredeyse bizim tüm takımdaki oyuncuların maliyetine eş değer. Romanya temsilcisi kupanın favorilerinden. Ancak biz Antalyaspor'uz diyoruz. Geçen sene nasıl zoru başardıysak yine rakibimiz karşısında da pes etmeyeceğiz ve zoru başarmak için elimizden geleni yapacağız. Tarihimizde ilk kez oynayacağımız Avrupa kupası maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu onuru ve gururu hep birlikte yaşayalım" dedi.
CIP Travel Antalyaspor Hentbol takımı tarihinde ilk Avrupa Kupası maçına çıkmaya hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, ilk turda Romanya takımı Constanta ile eşleşti.

haberimizvar.net Avrupa’nın 2 numaralı organizasyonu olan EHF kupasında mücadele edecek olan CIP Travel Antalyaspor, ilk turda Romanya takımı Constanta ile eşleşti. Kırmızı-beyazlı takım ilk maçını bu hafta pazar günü saat 17.00'de sahasında oynayacak. Rövanş maçı ise bir hafta sonra deplasmanda olacak.

ZOR BİR KURA ÇEKTİK’

Süleyman Evcilmen Salonu’nda yapılacak karşılaşma öncesi CIP Travel Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban yaptığı açıklama, "Oldukça zor bir kura çektik. Rakibin bir oyuncusunun maliyeti neredeyse bizim tüm takımdaki oyuncuların maliyetine eş değer. Romanya temsilcisi kupanın favorilerinden. Ancak biz Antalyaspor'uz diyoruz. Geçen sene nasıl zoru başardıysak yine rakibimiz karşısında da pes etmeyeceğiz ve zoru başarmak için elimizden geleni yapacağız. Tarihimizde ilk kez oynayacağımız Avrupa kupası maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu onuru ve gururu hep birlikte yaşayalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.