Antalya’nın tercihi Elif ve Eymen

07.09.2019 - 12:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya’nın tercihi Elif ve Eymen

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), illere göre en popüler bebek isimlerini açıkladı.

haberimizvar.net- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), illere göre en popüler bebek isimlerini açıkladı. TÜİK’in 31 Aralık 2017 tarihli Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre, 2017 yılında kız bebeklerinde en fazla Zeynep, erkek bebeklerinde ise Yusuf ismi tercih edildi. ANTALYA’DA DURUM 2017’nin popüler kız isimleri kentlere göre en popüler kız ve erkek  isimleri yayınlanınca Antalya’nın da tercihi ortaya çıktı. Antalya’da yeni doğan kız bebeklere Elif, erkek bebeklere ise Eymen adı verildi.       
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), illere göre en popüler bebek isimlerini açıkladı.

haberimizvar.net- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), illere göre en popüler bebek isimlerini açıkladı. TÜİK’in 31 Aralık 2017 tarihli Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre, 2017 yılında kız bebeklerinde en fazla Zeynep, erkek bebeklerinde ise Yusuf ismi tercih edildi.

ANTALYA’DA DURUM

2017’nin popüler kız isimleri kentlere göre en popüler kız ve erkek  isimleri yayınlanınca Antalya’nın da tercihi ortaya çıktı. Antalya’da yeni doğan kız bebeklere Elif, erkek bebeklere ise Eymen adı verildi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.