Antalya'nın 'Uçan Başkan'ı
Antalya'nın Finike İlçesi Atlayış Tepesi'nden ilk yamaç paraşütü uçuşu Cumhuriyet Bayramı kutlama programında gerçekleşti. Açılışa özel ilk uçuşu ise Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi yaptı.
haberimizvar.net- Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Antalya'da da Cumhuriyet Bayramı çeşitli et kinliklerle kutlandı. Antalya'nın Finike İlçesi'nde de Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümünde bir ilke imza atıldı. Finike Kaymakamlığı ve Finike Belediyesi’nin koordineli çalışmaları sonucunda Atlayış Tepesi'nden yamaç paraşütü ile uçuş yapıldı. İlk uçuşu ise, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi gerçekleştirdi.
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Yamaç paraşütü deneyimini sosyal medya hesabından paylaşan Finike Belediye Başkanı Geyikçi, Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümünde ilçenin doğal güzelliklerini gökyüzünden keşfetmenin heyecanını yaşadığını dile getirdi. ifade etti. Hedeflerinin ilçede hava sporları ve alternatif turizm alanlarını öne çıkarmak olduğunu belirten Başkan Geyikçi, “Deniziyle, doğasıyla ve eşsiz manzarasıyla Finike’miz, gökyüzünden de bir başka güzel! Yeni ufuklara birlikte kanat açıyoruz” diye konuştu.


Kaynak: Haber Merkezi
Gözden Kaçmasın
Belek’te 3 günlük spor şöleni
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












