Antalyaspor, 45 yıllık galibiyet özlemini gideremedi

GÜNDEM 21.11.2021 - 10:41, Güncelleme: 21.11.2021 - 10:41
 

Antalyaspor, 45 yıllık galibiyet özlemini gideremedi

.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Atakaş Hatayspor'a deplasmanda 3-1 yenilerek, 45 yıllık özlemi gideremedi. Kırmızı beyazlı ekip, rakibini en son 1975-1976 sezonunda o zamanki ismiyle 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta oynanan ve sahadan 4-0 üstünlükle ayrıldığı maçta yendi.

haberimizvar.net- Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-1 yenildi. Antalyaspor, 13 hafta sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi ile 15 puan toplayıp haftayı 14'üncü sırada tamamladı. Antalyaspor, bir diğer Akdeniz temsilcisi Atakaş Hatayspor karşısında deplasmanda henüz galibiyet elde edemezken, genel anlamda ise en son galibiyetini 45 yıl önce o günkü ismiyle 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan mücadelede aldı. Antalyaspor, 1975-1976 sezonunda rakibini 4-0 yenmeyi başarmıştı. O sezon Hatayspor, ligi sonuncu tamamlayarak bir alt lige düşerken, kırmızı beyazlı takım ise sezonu 28 puanla 11'inci sırada tamamladı. HATAY'DA GALİBİYET YOK Antalyaspor'un Hatay'da rakibiyle oynadığı maçlarda galibiyeti bulunmuyor. Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor, Hatay'da 8 kez rakip oldu. Antalyaspor bu maçlarda galibiyet elde edemezken, 7 kez sahadan yenilgi ile ayrılıp, 1 kez beraberlik elde etme başarısını yakaladı. HATAY'A KARŞI 3 SÜPER LİG MAÇINDA DA MAĞLUBİYET Antalyaspor, Atakaş Hatayspor'a karşı Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 3 maçı da kaybetti. İki Akdeniz ekibi Süper Lig'de ilk kez geçen sezon 44 yıl sonra rakip olurken bu mücadeleyi Hatayspor 6-0 kazanmıştı. Geçen sezonun ikinci yarısında Hatay'da oynanan mücadeleyi bordo beyazlı takım 3-2 kazanırken, bu sezon oynanan mücadelede yine Hatayspor sahadan 3-1'lik üstünlükle ayrılma başarısı gösterdi. 
.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Atakaş Hatayspor'a deplasmanda 3-1 yenilerek, 45 yıllık özlemi gideremedi. Kırmızı beyazlı ekip, rakibini en son 1975-1976 sezonunda o zamanki ismiyle 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta oynanan ve sahadan 4-0 üstünlükle ayrıldığı maçta yendi.

haberimizvar.net- Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-1 yenildi. Antalyaspor, 13 hafta sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi ile 15 puan toplayıp haftayı 14'üncü sırada tamamladı. Antalyaspor, bir diğer Akdeniz temsilcisi Atakaş Hatayspor karşısında deplasmanda henüz galibiyet elde edemezken, genel anlamda ise en son galibiyetini 45 yıl önce o günkü ismiyle 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan mücadelede aldı. Antalyaspor, 1975-1976 sezonunda rakibini 4-0 yenmeyi başarmıştı. O sezon Hatayspor, ligi sonuncu tamamlayarak bir alt lige düşerken, kırmızı beyazlı takım ise sezonu 28 puanla 11'inci sırada tamamladı.


HATAY'DA GALİBİYET YOK


Antalyaspor'un Hatay'da rakibiyle oynadığı maçlarda galibiyeti bulunmuyor. Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor, Hatay'da 8 kez rakip oldu. Antalyaspor bu maçlarda galibiyet elde edemezken, 7 kez sahadan yenilgi ile ayrılıp, 1 kez beraberlik elde etme başarısını yakaladı.


HATAY'A KARŞI 3 SÜPER LİG MAÇINDA DA MAĞLUBİYET


Antalyaspor, Atakaş Hatayspor'a karşı Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 3 maçı da kaybetti. İki Akdeniz ekibi Süper Lig'de ilk kez geçen sezon 44 yıl sonra rakip olurken bu mücadeleyi Hatayspor 6-0 kazanmıştı. Geçen sezonun ikinci yarısında Hatay'da oynanan mücadeleyi bordo beyazlı takım 3-2 kazanırken, bu sezon oynanan mücadelede yine Hatayspor sahadan 3-1'lik üstünlükle ayrılma başarısı gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.