Antalyaspor, Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 29.12.2023 - 21:27, Güncelleme: 29.12.2023 - 21:27
 

Antalyaspor, Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Corendon Alanyaspor ile 5 Ocak Cuma günü yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

haberimizvar.net- Kırmızı-beyazlı ekibi, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörlük teklifini kabul edip, Antalyaspor'daki görevinden ayrılan futbol sorumlusu Nuri Şahin'in yerine teknik sorumlu Joao Carlos Valado Tralhao çalıştırdı. Antalyasporlu futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas, şut ve taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlı ekip, hazırlıklarına çift idmanla yarın devam edecek. Öte yandan, Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, asbaşkan Akın Tatlıpınar ile beraberindeki bazı yöneticiler de antrenmanı takip etti.
Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Corendon Alanyaspor ile 5 Ocak Cuma günü yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

haberimizvar.net- Kırmızı-beyazlı ekibi, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörlük teklifini kabul edip, Antalyaspor'daki görevinden ayrılan futbol sorumlusu Nuri Şahin'in yerine teknik sorumlu Joao Carlos Valado Tralhao çalıştırdı.

Antalyasporlu futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas, şut ve taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi.

Kırmızı-beyazlı ekip, hazırlıklarına çift idmanla yarın devam edecek.

Öte yandan, Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, asbaşkan Akın Tatlıpınar ile beraberindeki bazı yöneticiler de antrenmanı takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.