Antalyaspor fırsat tepti: 2-1

SPOR 24.12.2023 - 18:05, Güncelleme: 24.12.2023 - 18:05
 

Antalyaspor fırsat tepti: 2-1

21'nci saniyede gol yiyen, 90'ıncı dakikada Adam Buksa ile penaltı kaçıran Antalyaspor, 7 maçlık yenilmezlik unvanını Adana'da bıraktı. Kırmızı beyazlı takımın golünü 85'inci dakikada Erdoğan attı.

haberimizvar.net- Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede rakibini 2-1 yenen Adana Demirspor 3 puanı hanesine yazdırdı.   NEFES KESEN MAÇ Maça hızlı başlayan Adana Demirspor 1. dakikada Akintola ile öne geçti. 45. dakikada sahneye çıkan Emre Akbaba ise skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla geçilirken mücadelenin 2. yarısında Antalyaspor'dan Erdoğan Yeşilyurt 85. dakikada farkı 1'e indirdi. 89. dakikada Antalyaspor penaltıdan yararlanamadı. Mücadele Adana Demirspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi ADANA DEMİRSPOR 6 MAÇ SONRA KAZANDI 6 maç aradan sonra galibiyete uzanan Adana Demirspor puanını 27'ye yükseltti. 7 maç aradan sonra kaybeden Antalyaspor ise 24 puanda kaldı.
21'nci saniyede gol yiyen, 90'ıncı dakikada Adam Buksa ile penaltı kaçıran Antalyaspor, 7 maçlık yenilmezlik unvanını Adana'da bıraktı. Kırmızı beyazlı takımın golünü 85'inci dakikada Erdoğan attı.

haberimizvar.net- Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede rakibini 2-1 yenen Adana Demirspor 3 puanı hanesine yazdırdı.
 

NEFES KESEN MAÇ

Maça hızlı başlayan Adana Demirspor 1. dakikada Akintola ile öne geçti. 45. dakikada sahneye çıkan Emre Akbaba ise skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla geçilirken mücadelenin 2. yarısında Antalyaspor'dan Erdoğan Yeşilyurt 85. dakikada farkı 1'e indirdi.

89. dakikada Antalyaspor penaltıdan yararlanamadı. Mücadele Adana Demirspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi

ADANA DEMİRSPOR 6 MAÇ SONRA KAZANDI

6 maç aradan sonra galibiyete uzanan Adana Demirspor puanını 27'ye yükseltti. 7 maç aradan sonra kaybeden Antalyaspor ise 24 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.