Antalyaspor için servet tepmiş

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2024 - 11:49, Güncelleme: 17.02.2024 - 11:49
 

Antalyaspor için servet tepmiş

Antalyaspor Başkanvekili Deniz Ali Yeşil, teknik direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan 3 kat daha yüksek teklif gelmesine rağmen kırmızı beyazlı takımı tercih ettiğini söyledi.

haberimizvar.net- Antalyaspor da teknik direktörlük görevini üstelenen Sergen Yalçın’ın, kırmızı-beyazlı kulübü çalıştırmak için büyük fedakarlık yaptığı, Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil’in açıklamalarıyla gün yüzüne çıktı.    “3 KATI TEKLİF ALMASINA RAĞMEN ANTALYASPOR’U TERCİH ETTİ” Ocak ayında Antalyaspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Sergen Yalçın’ın kırmızı-beyazlı kulübü çalıştırmak için servet değerindeki teklife olumsuz cevap verdiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamaysa Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil’den geldi. Düzenlenen basın toplantısında Sergen Yalçın'ın transferi ile ilgili görüşlerini aktaran Deniz Ali Yeşil, “Kendisi ile gayet uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Kariyeri tartışılmaz. Bizim verdiğimiz ücretin 3 katı teklif almasına rağmen Antalyaspor'u tercih etti. Son iki maçı kaybetmemize rağmen bundan sonrası için umutluyuz. Üst sıralarda yerimizi alacağız” dedi.  
Antalyaspor Başkanvekili Deniz Ali Yeşil, teknik direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan 3 kat daha yüksek teklif gelmesine rağmen kırmızı beyazlı takımı tercih ettiğini söyledi.

haberimizvar.net- Antalyaspor da teknik direktörlük görevini üstelenen Sergen Yalçın’ın, kırmızı-beyazlı kulübü çalıştırmak için büyük fedakarlık yaptığı, Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil’in açıklamalarıyla gün yüzüne çıktı. 

 

“3 KATI TEKLİF ALMASINA RAĞMEN ANTALYASPOR’U TERCİH ETTİ”

Ocak ayında Antalyaspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Sergen Yalçın’ın kırmızı-beyazlı kulübü çalıştırmak için servet değerindeki teklife olumsuz cevap verdiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamaysa Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil’den geldi. Düzenlenen basın toplantısında Sergen Yalçın'ın transferi ile ilgili görüşlerini aktaran Deniz Ali Yeşil, “Kendisi ile gayet uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Kariyeri tartışılmaz. Bizim verdiğimiz ücretin 3 katı teklif almasına rağmen Antalyaspor'u tercih etti. Son iki maçı kaybetmemize rağmen bundan sonrası için umutluyuz. Üst sıralarda yerimizi alacağız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.