Antalyaspor izinli

SPOR 22.11.2021 - 14:12, Güncelleme: 22.11.2021 - 14:12
 

Antalyaspor izinli

SPOR Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Atakaş Hatayaspor'a yenilen Fraport TAV Antalyaspor günü izinli geçirecek. Kırmızı beyazlı ekip salı günü yapacağı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

haberimizvar.net-Ligin 13'üncü haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-1 kaybeden Fraport TAV Antalyaspor, Pazar günü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde toplanarak antrenman gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı takımda Hatayspor maçının ilk onbirinde forma giyen oyuncular fitness salonunda yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular ise sahada futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde çalıştı. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'da sakatlıkları bulunan Enzo Crivelli, Ufuk Akyol, Doğukan Nelik, Haji Wright ve Harun Alpsoy ise antrenmanlarda yer almadı. Akdeniz ekibi Antalyaspor, pazartesi gününü izinli geçirecek ve Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına Salı günü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.   BÜNYAMİN'E DESTEK GELDİ   Bünyamin Balcı'nın Atakaş Hatayspor'un ikinci golü öncesi kaleci Boffin'e attığı pasın kısa düşmesi sonucu Ruben Riberio'nun gole çevirmesiyle, genç oyuncu büyük üzüntü yaşadı. Kırmızı beyazlı takım maç sonunda Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in genç oyuncuya sarılması ve teselli etmesiyle ilgili fotoğraf paylaşmasıyla destek verdi. Antalyaspor, resmi Twitter adresinden genç oyuncu Balcı'yı da etiketleyerek 'Üzülme çocuk. Yürüyecek çok uzun yolumuz var!' paylaşımına kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Taratarlar da paylaşımın altında genç oyuncuya çok sayıda destek mesajları yazdı.    
SPOR Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Atakaş Hatayaspor'a yenilen Fraport TAV Antalyaspor günü izinli geçirecek. Kırmızı beyazlı ekip salı günü yapacağı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

haberimizvar.net-Ligin 13'üncü haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-1 kaybeden Fraport TAV Antalyaspor, Pazar günü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde toplanarak antrenman gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı takımda Hatayspor maçının ilk onbirinde forma giyen oyuncular fitness salonunda yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular ise sahada futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde çalıştı. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'da sakatlıkları bulunan Enzo Crivelli, Ufuk Akyol, Doğukan Nelik, Haji Wright ve Harun Alpsoy ise antrenmanlarda yer almadı. Akdeniz ekibi Antalyaspor, pazartesi gününü izinli geçirecek ve Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına Salı günü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

BÜNYAMİN'E DESTEK GELDİ

 

Bünyamin Balcı'nın Atakaş Hatayspor'un ikinci golü öncesi kaleci Boffin'e attığı pasın kısa düşmesi sonucu Ruben Riberio'nun gole çevirmesiyle, genç oyuncu büyük üzüntü yaşadı. Kırmızı beyazlı takım maç sonunda Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in genç oyuncuya sarılması ve teselli etmesiyle ilgili fotoğraf paylaşmasıyla destek verdi. Antalyaspor, resmi Twitter adresinden genç oyuncu Balcı'yı da etiketleyerek 'Üzülme çocuk. Yürüyecek çok uzun yolumuz var!' paylaşımına kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Taratarlar da paylaşımın altında genç oyuncuya çok sayıda destek mesajları yazdı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.