Antalyaspor-Pendikspor biletleri satışta!

SPOR 15.01.2024 - 16:34, Güncelleme: 15.01.2024 - 16:40
 

Antalyaspor-Pendikspor biletleri satışta!

Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Eleme Turu’nda çarşamba günü saat 13.00’de oynayacağı Pendikspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.

 haberimizvar.net- Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un, Türkiye Kupası 5’inci Eleme Turu’nda çarşamba günü saat 13.00’de oynayacağı Pendikspor maçı biletleri satışa sunuldu. Mücadelenin biletleri sadece alt kısımları satışa açıldı. Biletler; Passolig gişelerinden yapılan alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarlarımıza yüzde 50 indirimli satılmaktadır.Bilet satışları Antalyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden yapılacak. 7 yaş ve üzeri için Passolig kartı ve e-bilet zorunlu olurken, 7 yaş altı çocuklar ise aileleriyle birlikte stadyumda maç izleyebilecek.    BİLET FİYATLARI Galaksi Filo Batı Alt Tüm Bloklar: 100,00 TL   Corendon Doğu Alt Tüm Bloklar: 75,00 TL   Kırbıyık Kuzey Alt: 50,00 TL   Nirvana Güney Alt: 50,00 TL   Misafir Tribün: 50,00 TL  
Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Eleme Turu’nda çarşamba günü saat 13.00’de oynayacağı Pendikspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.

 haberimizvar.net- Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un, Türkiye Kupası 5’inci Eleme Turu’nda çarşamba günü saat 13.00’de oynayacağı Pendikspor maçı biletleri satışa sunuldu. Mücadelenin biletleri sadece alt kısımları satışa açıldı. Biletler; Passolig gişelerinden yapılan alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarlarımıza yüzde 50 indirimli satılmaktadır.Bilet satışları Antalyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden yapılacak. 7 yaş ve üzeri için Passolig kartı ve e-bilet zorunlu olurken, 7 yaş altı çocuklar ise aileleriyle birlikte stadyumda maç izleyebilecek. 

 

BİLET FİYATLARI


Galaksi Filo Batı Alt Tüm Bloklar: 100,00 TL  
Corendon Doğu Alt Tüm Bloklar: 75,00 TL  
Kırbıyık Kuzey Alt: 50,00 TL  
Nirvana Güney Alt: 50,00 TL  
Misafir Tribün: 50,00 TL  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.