Antalyaspor'a Poli'den sevindici haber

GÜNDEM 13.11.2021 - 10:57, Güncelleme: 13.11.2021 - 10:57
 

Antalyaspor'a Poli'den sevindici haber

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'a İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Poli'den sevindirici haber geldi. Deneyimli orta saha oyuncusu takımla beraber çalışmalara başlarken, görev verilmesi halinde Atakaş Hatayspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

haberimzvar.net- Fraport TAV Antalyaspor, Türkiye A Milli Takım'ın Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarında oynayacağı Letonya ve Karadağ maçlarından dolayı verilen arada Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde futbol Sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde sürdürüyor. 3 OYUNCU MİLLİ TAKIMDA, 1 OYUNCU TAKIMDAN AYRI Kırmızı beyazlı takımda yapılan çalışmalara sakatlıkları bulunan Haji Wright ve Doğukan Nelik katılmazken, Rusya Milli Takımı'nda bulunan defans oyuncusu Fedor Kudryashov ile Ümit Milli Takım'da yer alan Bünyamin Balcı ve Gökdeniz Bayrakdar katılmadı. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'un sezon başında Medipol Başakşehir'den kiralık olarak takıma dahil edilen ve sakatlığı bulunan Enzo Crivelli ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. POLİ TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI Fraport TAV Antalyaspor'un sezon başında İtalya Serie A takımlarından Bologna'dan bedelsiz olarak takıma dahil ettiği 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Andrea Poli sakatlığının ardından takımla çalışmalara başladı. Ligin 8'inci haftasında iç sahada oynanan Adana Demirspor maçının 26'ncı dakikasında sakatlandıktan sonra tedavisi için İtalya'ya gitmiş ve sonrasında Antalya'ya dönmüştü. Sakatlığını atlatan İtalyan oyuncu Poli, milli takım arasında takımla beraber çalışmalarda yer alırken, futbol sorumlusu Nuri Şahin'in görev vermesi halinde ligin 13'üncü haftasında deplasmanda oynanacak Atakaş Hatayaspor maçında forma giymesi bekleniyor. Deneyimli oyuncu sakatlığından dolayı takımının ligde oynadığı Sivasspor, Medipol Başakşehir, Giresunspor ve Altay, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Diyarbekirspor maçlarını kaçırdı. Poli, bu sezon Antalyaspor formasıyla 8 maçta 582 dakika yeşil zeminde yer alırken 1 asiste imza attı. 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'a İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Poli'den sevindirici haber geldi. Deneyimli orta saha oyuncusu takımla beraber çalışmalara başlarken, görev verilmesi halinde Atakaş Hatayspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

haberimzvar.net- Fraport TAV Antalyaspor, Türkiye A Milli Takım'ın Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarında oynayacağı Letonya ve Karadağ maçlarından dolayı verilen arada Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde futbol Sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde sürdürüyor.


3 OYUNCU MİLLİ TAKIMDA, 1 OYUNCU TAKIMDAN AYRI


Kırmızı beyazlı takımda yapılan çalışmalara sakatlıkları bulunan Haji Wright ve Doğukan Nelik katılmazken, Rusya Milli Takımı'nda bulunan defans oyuncusu Fedor Kudryashov ile Ümit Milli Takım'da yer alan Bünyamin Balcı ve Gökdeniz Bayrakdar katılmadı. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'un sezon başında Medipol Başakşehir'den kiralık olarak takıma dahil edilen ve sakatlığı bulunan Enzo Crivelli ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.


POLİ TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI


Fraport TAV Antalyaspor'un sezon başında İtalya Serie A takımlarından Bologna'dan bedelsiz olarak takıma dahil ettiği 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Andrea Poli sakatlığının ardından takımla çalışmalara başladı. Ligin 8'inci haftasında iç sahada oynanan Adana Demirspor maçının 26'ncı dakikasında sakatlandıktan sonra tedavisi için İtalya'ya gitmiş ve sonrasında Antalya'ya dönmüştü. Sakatlığını atlatan İtalyan oyuncu Poli, milli takım arasında takımla beraber çalışmalarda yer alırken, futbol sorumlusu Nuri Şahin'in görev vermesi halinde ligin 13'üncü haftasında deplasmanda oynanacak Atakaş Hatayaspor maçında forma giymesi bekleniyor. Deneyimli oyuncu sakatlığından dolayı takımının ligde oynadığı Sivasspor, Medipol Başakşehir, Giresunspor ve Altay, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Diyarbekirspor maçlarını kaçırdı. Poli, bu sezon Antalyaspor formasıyla 8 maçta 582 dakika yeşil zeminde yer alırken 1 asiste imza attı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.