Antalyaspor'da gözler lige döndü

SPOR 07.01.2022 - 11:45, Güncelleme: 07.01.2022 - 11:45
 

Antalyaspor'da gözler lige döndü

TFF Süper Kupa Finali'nde penaltı atışlarıyla Beşiktaş'a kaybeden Fraport TAV Antalyaspor'da gözler, Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinin ilk maçında oynanacak Göztepe maçına çevrildi. Kırmızı beyazlı ekip, deplasmanda rakibini yenerek moral depolamak istiyor.

haberimizvar.net-  55 yıllık kulüp tarihinde ilk kez TFF Süper Kupa maçına çıkan ve penaltılar sonucu Beşiktaş'a yenilen Fraport TAV Antalyaspor'da gözler, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda oynanacak Göztepe maçına çevrildi. Kırmızı beyazlılar maçın ardından Antalya'ya dönerken, ilk çalışmasını da gerçekleştirdi. Akdeniz ekibi, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde salonda çalıştı. Akreplerde sakatlıkları bulunan Doğukan Nelik, Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy'un yanı sıra koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu ile temaslı 3 oyuncu da çalışmada yer almadı.  NALDO MASKEYLE OYNAYABİLİR  Fraport TAV Antalyaspor'un, GZT Giresunspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında burnu kırılan Brezilyalı defans oyuncusu Naldo, Beşiktaş ile oynanan TFF Süper Kupa Finali'nde takımdaki yerini alamamıştı. Başarılı defans oyuncusu kendisi için hazırlanan maske ile Göztepe maçının hazırlıklarında yer alırken, kendisini iyi hissetmesi halinde İzmir deplasmanında takımdaki yerini alabilecek.  GÖÇEK DÜDÜK ÇALACAK  Hazırlıklarını galibiyet üzerine kuran kırmızı beyazlı takım, İzmir deplasmanında Göztepe'yi yenerek moral depolamayı istiyor. Pazar günü saat 16.00'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ile Yusuf Bozdoğan yapacak.  
TFF Süper Kupa Finali'nde penaltı atışlarıyla Beşiktaş'a kaybeden Fraport TAV Antalyaspor'da gözler, Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinin ilk maçında oynanacak Göztepe maçına çevrildi. Kırmızı beyazlı ekip, deplasmanda rakibini yenerek moral depolamak istiyor.

haberimizvar.net-  55 yıllık kulüp tarihinde ilk kez TFF Süper Kupa maçına çıkan ve penaltılar sonucu Beşiktaş'a yenilen Fraport TAV Antalyaspor'da gözler, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda oynanacak Göztepe maçına çevrildi. Kırmızı beyazlılar maçın ardından Antalya'ya dönerken, ilk çalışmasını da gerçekleştirdi. Akdeniz ekibi, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde salonda çalıştı. Akreplerde sakatlıkları bulunan Doğukan Nelik, Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy'un yanı sıra koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu ile temaslı 3 oyuncu da çalışmada yer almadı.

 NALDO MASKEYLE OYNAYABİLİR

 Fraport TAV Antalyaspor'un, GZT Giresunspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında burnu kırılan Brezilyalı defans oyuncusu Naldo, Beşiktaş ile oynanan TFF Süper Kupa Finali'nde takımdaki yerini alamamıştı. Başarılı defans oyuncusu kendisi için hazırlanan maske ile Göztepe maçının hazırlıklarında yer alırken, kendisini iyi hissetmesi halinde İzmir deplasmanında takımdaki yerini alabilecek.

 GÖÇEK DÜDÜK ÇALACAK

 Hazırlıklarını galibiyet üzerine kuran kırmızı beyazlı takım, İzmir deplasmanında Göztepe'yi yenerek moral depolamayı istiyor. Pazar günü saat 16.00'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ile Yusuf Bozdoğan yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.