Antalyaspor'da istifa!

SPOR 29.09.2023 - 14:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 14:24
 

Antalyaspor'da istifa!

Kırmızı beyazlı takımda sular durulmuyor. Antalyaspor’da Aziz Çetin’in istifasıyla başlayan kriz derinleşerek devam ediyor. Yönetici Fesih Tamince’nin istifa ettiği öğrenildi

haberimizvar.net- Whatsapp grubundan istifa Antalyaspor’da uzun süredir devam eden huzursuzluk istifa getirdi. Kırmızı beyazlı takımda huzursuzluk 13 Mart’ta Aziz Çetin’in Antalyaspor A.Ş. başkanlığından istifa etmesiyle başladı. İstifa sonrası bazı yöneticiler Sami Güral’ı başkan seçmek için girişim başlatmış, ancak sonrasından bundan vazgeçilmişti. O dönemde Antalyaspor A.Ş. yöneticilerinden Yasin Demir, Mustafa Ergün, Levent Ördek, Ferit Sezer, Emrah Çelik, Sami Güral, Mehmet Hasan Güneysu, Fesih Tamince ve Hasan Tosun’un yönetimin bulunduğu Whatsapp grubundan istifa ettiğini ifade etmişti. Yeni istifalar olabilir Sonrasında ise Mustafa Ergün ile Emrah Çelik istifa dilekçesini yönetime sunarken, diğer isimler ise tekrar göreve devam etmişti. Daha önce Whatsapp grubundan çıkan, geçen hafta yeniden guruba dahil olan Fesih Tamince’nin resmen istifa ettiği öğrenildi. Tamince’nin istifa dilekçesini yönetime yolladığı öğrenildi. Uzun süredir Antalyaspor A.Ş. Başkanı Sabri Gülel ile Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin karşılıklı suçlamaları camiada huzursuzluk yarattığı bu nedenle yeni istifaların da yaşanabileceği sızan bilgiler arasında.       
Kırmızı beyazlı takımda sular durulmuyor. Antalyaspor’da Aziz Çetin’in istifasıyla başlayan kriz derinleşerek devam ediyor. Yönetici Fesih Tamince’nin istifa ettiği öğrenildi

haberimizvar.net- Whatsapp grubundan istifa

Antalyaspor’da uzun süredir devam eden huzursuzluk istifa getirdi. Kırmızı beyazlı takımda huzursuzluk 13 Mart’ta Aziz Çetin’in Antalyaspor A.Ş. başkanlığından istifa etmesiyle başladı. İstifa sonrası bazı yöneticiler Sami Güral’ı başkan seçmek için girişim başlatmış, ancak sonrasından bundan vazgeçilmişti. O dönemde Antalyaspor A.Ş. yöneticilerinden Yasin Demir, Mustafa Ergün, Levent Ördek, Ferit Sezer, Emrah Çelik, Sami Güral, Mehmet Hasan Güneysu, Fesih Tamince ve Hasan Tosun’un yönetimin bulunduğu Whatsapp grubundan istifa ettiğini ifade etmişti.

Yeni istifalar olabilir

Sonrasında ise Mustafa Ergün ile Emrah Çelik istifa dilekçesini yönetime sunarken, diğer isimler ise tekrar göreve devam etmişti. Daha önce Whatsapp grubundan çıkan, geçen hafta yeniden guruba dahil olan Fesih Tamince’nin resmen istifa ettiği öğrenildi. Tamince’nin istifa dilekçesini yönetime yolladığı öğrenildi. Uzun süredir Antalyaspor A.Ş. Başkanı Sabri Gülel ile Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin karşılıklı suçlamaları camiada huzursuzluk yarattığı bu nedenle yeni istifaların da yaşanabileceği sızan bilgiler arasında.   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.