Antalyaspor'da kupada hedef üst tura yükselmek

SPOR 27.10.2021 - 10:36, Güncelleme: 27.10.2021 - 10:36
 

Antalyaspor'da kupada hedef üst tura yükselmek

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fraport TAV Antalyaspor'da tek hedef rakibini yenerek hem bir üst tura yükselmek hem de hafta sonu deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçına moralli gitmek.

haberimizvar.net- Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve oynadığı son 3 maçta 2 yenilgi ile 1 beraberlik elde eden Frapor TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı takımın, futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptığı çalışma ısınmayla başladı. Oyuncular pas ve taktik çalışmanın ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Kırmızı beyazlı takımda sakatlıkları bulunan ve Antalya'ya dönerek burada tedavisini sürdüren Andrea Poli ile sezon başında çapraz bağları kopan Doğukan Nelik dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Akdeniz ekibi Antalyaspor ile Güneydoğu temsilcisi arasında Perşembe günü saat 18.00'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri de satışa çıktı. Mücadelenin bilet fiyatları 10, 20, 30 ve 100 TL olarak belirlendi. İki takım arasında oynanacak mücadelenin hakemi Çağdaş Altay, yardımcıları ise Oğuz Terzi ile Burak Cansız oldu. GHACHA'NIN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI Antalyaspor'da antrenmanın tamamlanmasının ardından ise Houssam Ghacha'nın doğum günü kutlandı. Kanat oyuncusu takım arkadaşları tarafından yeni yaşı kutlanırken, futbol sorumlusu Nuri Şahin de oyuncusuna pasta yedirdi. ŞAHİN İLK GALİBİYET PEŞİNDE Takımın başında 2 mücadeleye futbol sorumlusu olarak çıkan Nuri Şahin, kupada rakibini yenerek teknik direktörlük kariyerinin ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Kupa maçında rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkması beklenen Nuri Şahin, ligde az forma şansı bulan oyuncularına şans vermeyi düşünüyor. Kırmızı beyazlı takım Nuri Şahin yönetiminde DemirGrup Sivasspor ile 2-2 berabere kalırken, sahasında oynadığı maçta Medipol Başakşehir'e ise 2-1 mağlup oldu.    
Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fraport TAV Antalyaspor'da tek hedef rakibini yenerek hem bir üst tura yükselmek hem de hafta sonu deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçına moralli gitmek.

haberimizvar.net- Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve oynadığı son 3 maçta 2 yenilgi ile 1 beraberlik elde eden Frapor TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı takımın, futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptığı çalışma ısınmayla başladı. Oyuncular pas ve taktik çalışmanın ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Kırmızı beyazlı takımda sakatlıkları bulunan ve Antalya'ya dönerek burada tedavisini sürdüren Andrea Poli ile sezon başında çapraz bağları kopan Doğukan Nelik dışında eksik oyuncu bulunmuyor.


Akdeniz ekibi Antalyaspor ile Güneydoğu temsilcisi arasında Perşembe günü saat 18.00'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri de satışa çıktı. Mücadelenin bilet fiyatları 10, 20, 30 ve 100 TL olarak belirlendi. İki takım arasında oynanacak mücadelenin hakemi Çağdaş Altay, yardımcıları ise Oğuz Terzi ile Burak Cansız oldu.


GHACHA'NIN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI


Antalyaspor'da antrenmanın tamamlanmasının ardından ise Houssam Ghacha'nın doğum günü kutlandı. Kanat oyuncusu takım arkadaşları tarafından yeni yaşı kutlanırken, futbol sorumlusu Nuri Şahin de oyuncusuna pasta yedirdi.


ŞAHİN İLK GALİBİYET PEŞİNDE


Takımın başında 2 mücadeleye futbol sorumlusu olarak çıkan Nuri Şahin, kupada rakibini yenerek teknik direktörlük kariyerinin ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Kupa maçında rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkması beklenen Nuri Şahin, ligde az forma şansı bulan oyuncularına şans vermeyi düşünüyor.


Kırmızı beyazlı takım Nuri Şahin yönetiminde DemirGrup Sivasspor ile 2-2 berabere kalırken, sahasında oynadığı maçta Medipol Başakşehir'e ise 2-1 mağlup oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.