Antalyaspor'da mağlubiyet üzüntüsü

SPOR 14.09.2021 - 10:38, Güncelleme: 14.09.2021 - 10:38
 

Antalyaspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda Gaziantep FK mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki kırmızı beyazlılar, ligde son 11 maçta 1 galibiyet, 7 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı.

haberimizvar.net- Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fraport TAV Antalyaspor, 3 puan hedefiyle gittiği Gaziantep FK deplasmanında mağlubiyetle döndü. Puanlar kazanarak yükselişe geçmeyi isteyen kırmızı beyazlılar, ligde oynadığı son 11 maçta sadece 1 galibiyet elde etti. Kırmızı beyazlılar bu karşılaşmalarda Trabzonspor, Göztepe, Galatasaray, Hatayspor, Rizespor, Fenerbahçe, Gaziantep FK'ya yenilirken, Karagümrük, Konyaspor ve Göztepe ile berabere kaldı. Tek galibiyeti ise Çaykur Rizespor karşısında elde etti.  Ligin ilk 4 haftasını Göztepe beraberliği, Fenerbahçe mağlubiyeti, Çaykur Rizespor galibiyeti ve son olarak Gaziantep FK yenilgisi ile tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor, cumartesi günü Beşiktaş'ı ağırlayacak. Karşılaşma Antalya Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak. Ziraat Türkiye Kupası finalinde rakibine yenilerek kupayı kaybeden Antalyaspor, sahasındaki Beşiktaş maçında puan kazanıp moral bulmayı istiyor. 
Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda Gaziantep FK mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki kırmızı beyazlılar, ligde son 11 maçta 1 galibiyet, 7 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı.

haberimizvar.net- Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fraport TAV Antalyaspor, 3 puan hedefiyle gittiği Gaziantep FK deplasmanında mağlubiyetle döndü. Puanlar kazanarak yükselişe geçmeyi isteyen kırmızı beyazlılar, ligde oynadığı son 11 maçta sadece 1 galibiyet elde etti. Kırmızı beyazlılar bu karşılaşmalarda Trabzonspor, Göztepe, Galatasaray, Hatayspor, Rizespor, Fenerbahçe, Gaziantep FK'ya yenilirken, Karagümrük, Konyaspor ve Göztepe ile berabere kaldı. Tek galibiyeti ise Çaykur Rizespor karşısında elde etti.

 Ligin ilk 4 haftasını Göztepe beraberliği, Fenerbahçe mağlubiyeti, Çaykur Rizespor galibiyeti ve son olarak Gaziantep FK yenilgisi ile tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor, cumartesi günü Beşiktaş'ı ağırlayacak. Karşılaşma Antalya Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak. Ziraat Türkiye Kupası finalinde rakibine yenilerek kupayı kaybeden Antalyaspor, sahasındaki Beşiktaş maçında puan kazanıp moral bulmayı istiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.