Antalyaspor'da tek hedef galibiyet

SPOR 04.12.2021 - 11:33, Güncelleme: 04.12.2021 - 11:33
 

Antalyaspor'da tek hedef galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor ile Yukatel Kayserispor, ligde 27, toplamda ise 55'inci kez karşı karşıya gelecek. Kırmızı beyazlı takımda 5 oyuncu sakatlıklarından dolayı zorlu maçta forma giyemeyecek.

haberimizvar.net- Ligde son 4 maçta 9 puan toplayarak yükselişe geçen ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da Amed Sportif Faaliyetleri 4- 0 yenerek kupa dışına iten Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra özel uçakla maçın oynanacağı Kayseri'ye gidecek. Kırmızı beyazlılarda futbol şube sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde hafta boyunca yapılan çalışmalarda Kayserispor maçında galibiyet üzerinde duruldu.  KAYSERİ SAHASINDA ÜSTÜN  Antalyaspor ile Kayserispor bugüne kadar 54 kez birbirlerine rakip oldu. Kırmızı beyazlılar, geride kalan 54 maçta 21 galibiyet, 17 beraberlik ve 16 yenilgi aldı. Kayseri'de oynanan 27 mücadelede ise Antalyaspor, rakibine karşı kazanmakta zorluk çekiyor. Akdeniz temsilcisi, Kayseri'de 7 galibiyet alırken, 7 beraberlik ve 13 yenilgi ile sahadan ayrıldı. İki takım Süper Lig'de ise 26 kez karşılaşırken, bu mücadeleler sonunda Antalyaspor 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 de yenilgi aldı.   EN FARKLI 6-0 BİTTİ  İki takım arasında oynanan ve en farklı skorun alındığı maç 1975- 1976 yılında o zaman ki ismiyle 2. Lig'de oynanan ve Kayserispor'un 6-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma olarak kayıtlara geçti. İki takımın aralarındaki en gollü maç ise 2006- 2007 yılında Süper Lig'de oynanan ve 4- 4 berabere biten mücadele olarak tarihteki yerini aldı.  ANTALYASPOR 59, KAYSERİSPOR 61 GOL  Antalyaspor ile Yukatel Kayserispor'un karşı karşıya geldiği 54 maçta toplamda 120 gol atıldı. Kırmızı beyazlılar, rakibine karşı 59 gol atma başarısı yakalarken, sarı kırmızılı ekip ise Antalyaspor'a 61 gol ile karşılık verdi. EN ÇOK 1-0 VE 2-0'LIK SKORLAR  Antalyaspor ile Kayserispor'un oynadığı 54 maçta en çok 1- 0 ve 2- 0'lık skor alındı. 54 maç sonucunda 10'ar kez 1-0 ve 2-0, 7'şer kez 0-0 ve 2-1, 6 kez 1-1, 5 kez de 3-0'lık skorlar alındı. 3 maçta 2-2 ve 3-1'lik alınan skorların yanı sıra, 1'er kez de 4-0, 4-4 ve 6-0'lık skorlar elde edildi.  5 OYUNCU SAKAT, 3 OYUNCU SINIRDA  Fraport TAV Antalyaspor'da zorlu Kayserispor maçı öncesi fibula kemiği kırılan ameliyat olan Ufuk Akyol, Doğukan Nelik, Harun Alpsoy, Enzo Crivelli ve Haji Wright sakatlıklarından dolayı takımdaki yerlerini alamayacak. Kırmızı beyazlı takımda Amilton, Fredy ve kaleci Boffin sarı kart sınırında bulunuyor. 3 oyuncu Kayserispor maçında kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Trabzonspor ile iç sahada oynanacak mücadelede cezalı duruma düşecek.  Pazar günü saat 13.30'da başlayacak Fraport TAV Antalyaspor- Yukatel Kayserispor mücadelesinde Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Candaş Elbil yapacak.  
Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor ile Yukatel Kayserispor, ligde 27, toplamda ise 55'inci kez karşı karşıya gelecek. Kırmızı beyazlı takımda 5 oyuncu sakatlıklarından dolayı zorlu maçta forma giyemeyecek.

haberimizvar.net- Ligde son 4 maçta 9 puan toplayarak yükselişe geçen ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da Amed Sportif Faaliyetleri 4- 0 yenerek kupa dışına iten Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra özel uçakla maçın oynanacağı Kayseri'ye gidecek. Kırmızı beyazlılarda futbol şube sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde hafta boyunca yapılan çalışmalarda Kayserispor maçında galibiyet üzerinde duruldu.

 KAYSERİ SAHASINDA ÜSTÜN

 Antalyaspor ile Kayserispor bugüne kadar 54 kez birbirlerine rakip oldu. Kırmızı beyazlılar, geride kalan 54 maçta 21 galibiyet, 17 beraberlik ve 16 yenilgi aldı. Kayseri'de oynanan 27 mücadelede ise Antalyaspor, rakibine karşı kazanmakta zorluk çekiyor. Akdeniz temsilcisi, Kayseri'de 7 galibiyet alırken, 7 beraberlik ve 13 yenilgi ile sahadan ayrıldı. İki takım Süper Lig'de ise 26 kez karşılaşırken, bu mücadeleler sonunda Antalyaspor 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 de yenilgi aldı.

SPOR TOTO SUPER LIG'IN 15'INCI HAFTASINDA KARSILASACAK FRAPORT TAV ANTALYASPOR ILE YUKATEL KAYSERISPOR, LIGDE 27, TOPLAMDA ISE 55'INCI KEZ KARSI KARSIYA GELECEK. KIRMIZI BEYAZLI TAKIMDA 5 OYUNCU SAKATLIKLARINDAN DOLAYI ZORLU MACTA FORMA GIYEMEYECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)  EN FARKLI 6-0 BİTTİ

 İki takım arasında oynanan ve en farklı skorun alındığı maç 1975- 1976 yılında o zaman ki ismiyle 2. Lig'de oynanan ve Kayserispor'un 6-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma olarak kayıtlara geçti. İki takımın aralarındaki en gollü maç ise 2006- 2007 yılında Süper Lig'de oynanan ve 4- 4 berabere biten mücadele olarak tarihteki yerini aldı.

 ANTALYASPOR 59, KAYSERİSPOR 61 GOL

 Antalyaspor ile Yukatel Kayserispor'un karşı karşıya geldiği 54 maçta toplamda 120 gol atıldı. Kırmızı beyazlılar, rakibine karşı 59 gol atma başarısı yakalarken, sarı kırmızılı ekip ise Antalyaspor'a 61 gol ile karşılık verdi.

EN ÇOK 1-0 VE 2-0'LIK SKORLAR

 Antalyaspor ile Kayserispor'un oynadığı 54 maçta en çok 1- 0 ve 2- 0'lık skor alındı. 54 maç sonucunda 10'ar kez 1-0 ve 2-0, 7'şer kez 0-0 ve 2-1, 6 kez 1-1, 5 kez de 3-0'lık skorlar alındı. 3 maçta 2-2 ve 3-1'lik alınan skorların yanı sıra, 1'er kez de 4-0, 4-4 ve 6-0'lık skorlar elde edildi.

 5 OYUNCU SAKAT, 3 OYUNCU SINIRDA

 Fraport TAV Antalyaspor'da zorlu Kayserispor maçı öncesi fibula kemiği kırılan ameliyat olan Ufuk Akyol, Doğukan Nelik, Harun Alpsoy, Enzo Crivelli ve Haji Wright sakatlıklarından dolayı takımdaki yerlerini alamayacak. Kırmızı beyazlı takımda Amilton, Fredy ve kaleci Boffin sarı kart sınırında bulunuyor. 3 oyuncu Kayserispor maçında kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Trabzonspor ile iç sahada oynanacak mücadelede cezalı duruma düşecek.

 Pazar günü saat 13.30'da başlayacak Fraport TAV Antalyaspor- Yukatel Kayserispor mücadelesinde Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Candaş Elbil yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.