Antalyaspor’dan Göztepe’ye başsağlığı

SPOR 15.08.2021 - 18:19, Güncelleme: 15.08.2021 - 18:19
 

Antalyaspor’dan Göztepe’ye başsağlığı

Antalyaspor bu akşam oynanacak Göztepe maçı öncesi, hayatını kaybeden Göztepe tribünlerinin sevilen siması Murat Yalçın için başsağlığı mesajı yayınladı.

haberimizvar.net-  İzmir’in futboldaki temsilcisi Göztepe’nin tribün isimlerinden Murat Yalçın korona virüse yenik düştü. Yalçın’ın ölümünü Göztepe’nin taraftar grubu ‘Viva Göztepe’ sosyal medyadan “Tribün emekçilerimizden Murat Yalçın’ı korona virüs nedeniyle kaybettik. Başımız sağ olsun” diye duyurdu.  MURAT YALÇIN İÇİN BAŞSAĞLIĞI  Bu akşam Göztepe’yi sahasında ağırlayacak olan Fraport TAV Antalyaspor’un resmi Twitter hesabından da Murat Yalçın için başsağlığı mesajı yayınlandı. Mesajda, “Göztepe tribünlerinin sevilen simalarından Murat Yalçın’ın hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve Göztepe camiasına başsağlığı dileriz” denildi. Antalyaspor-Göztepe maçı bugün saat 21.45’te Antalyaspor Stadı’nda oynanacak.
Antalyaspor bu akşam oynanacak Göztepe maçı öncesi, hayatını kaybeden Göztepe tribünlerinin sevilen siması Murat Yalçın için başsağlığı mesajı yayınladı.

haberimizvar.net-  İzmir’in futboldaki temsilcisi Göztepe’nin tribün isimlerinden Murat Yalçın korona virüse yenik düştü. Yalçın’ın ölümünü Göztepe’nin taraftar grubu ‘Viva Göztepe’ sosyal medyadan “Tribün emekçilerimizden Murat Yalçın’ı korona virüs nedeniyle kaybettik. Başımız sağ olsun” diye duyurdu.

 MURAT YALÇIN İÇİN BAŞSAĞLIĞI

 Bu akşam Göztepe’yi sahasında ağırlayacak olan Fraport TAV Antalyaspor’un resmi Twitter hesabından da Murat Yalçın için başsağlığı mesajı yayınlandı. Mesajda, “Göztepe tribünlerinin sevilen simalarından Murat Yalçın’ın hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve Göztepe camiasına başsağlığı dileriz” denildi. Antalyaspor-Göztepe maçı bugün saat 21.45’te Antalyaspor Stadı’nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.