Antalyaspor'dan vefa

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.12.2023 - 16:59, Güncelleme: 21.12.2023 - 16:59
 

Antalyaspor'dan vefa

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Antalya Kent Konseyi, kentin iki renkli tribün liderini konuk etti.

haberimizvar.net- Antalyaspor başta olmak üzere çeşitli spor aktivitelerinde seyircileri coşturan tribün lideri olarak 45- 50 yıldan bu yana spora / sporcuya destek veren iki amigo Ali Çınardede (Ali Dayı) ve Recep Güler'a (Miloş) plaketle teşekkür edildi. Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, kentin spor yaşamında önemli yere sahip iki spor gönüllüsünin kent belleğinde yerlerini daimi olarak alması gerektiğini, kendilerine vefa borcu olduğunu aktardı. Kurt, amigoluğun kent spor yaşamındaki öneminin bilinmesi ve devam ettirilmesi gerektiği vurguladı. Gençlik ve Spor Grubu üyelerinin katıldığı kahvaltılı toplanda 'Akdeniz Akşamları' şarkısını söyleyerek katılımcıları coşturan Miloş ve Ali Dayıya plaketleri Semanur Kurt ve Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün tarafından verildi. İki amigo düzenlenen organizasyondan gurur duyduklarını belirterek, Başkan Kurt'a ve Şengün'e teşekkür etti.
Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Antalya Kent Konseyi, kentin iki renkli tribün liderini konuk etti.

haberimizvar.net- Antalyaspor başta olmak üzere çeşitli spor aktivitelerinde seyircileri coşturan tribün lideri olarak 45- 50 yıldan bu yana spora / sporcuya destek veren iki amigo Ali Çınardede (Ali Dayı) ve Recep Güler'a (Miloş) plaketle teşekkür edildi.

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, kentin spor yaşamında önemli yere sahip iki spor gönüllüsünin kent belleğinde yerlerini daimi olarak alması gerektiğini, kendilerine vefa borcu olduğunu aktardı. Kurt, amigoluğun kent spor yaşamındaki öneminin bilinmesi ve devam ettirilmesi gerektiği vurguladı.

Gençlik ve Spor Grubu üyelerinin katıldığı kahvaltılı toplanda 'Akdeniz Akşamları' şarkısını söyleyerek katılımcıları coşturan Miloş ve Ali Dayıya plaketleri Semanur Kurt ve Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün tarafından verildi. İki amigo düzenlenen organizasyondan gurur duyduklarını belirterek, Başkan Kurt'a ve Şengün'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.