Antalyasporlu Naldo'dan duygusal paylaşım

SPOR 19.12.2023 - 14:05, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:05
 

Antalyasporlu Naldo'dan duygusal paylaşım

Antalyaspor’un Brezilyalı stoperi Naldo’nun ailesinin 7 Eylül’de yaşadığı trafik kazası sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki oğlu Davi Pareira, 40 gün boyunca verdiği hayat mücadelesinden sonra yaşama veda etmişti. Naldo, kaybettiği oğlunun doğum gününde duygusal bir paylaşım yaptı.

haberimizvar.net- Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde 7 Eylül'de meydana gelen trafik kazasında 4 yaşındaki oğlu Dani’yi kaybeden Naldo, oğlunun doğum gününde takipçilerini duygulandıran bir uzun bir mesaj paylaştı. Naldo yayınladığı mesajda; “Ne kadar zor olduğunu sadece Tanrı bilir! Ve geçen aylarda olan çok şey söyleyebilirim ama bu kadar üzüntünün ortasında birlikte geçirdiğimiz kısa zamanın en güzel kısmını hatırlamayı tercih ediyorum. Sana öğretmek için elimden gelen her şeyi yaptım ve bana öğrettiğin her şeyi kendime sakladım. Beni güçlü tutan tek kişi Tanrıdır! Her gün ayağa kalkma gücü verendir, çünkü anlatılması imkansız bir evlat kaybının. Bu acının adı bile yok ama ne kadar zor ve zor olduğunu yaşayan bilir. Kalbimde kocaman bir boşluk var. Hiç bitmeyen bir acı. Ve sen gittiğinden beri her gün oğlum, sadece anılarla yaşıyorum her anı beraber. İşte o anlardan sadece birkaçını tarif ediyorum. Seninle sonsuza kadar kalbimde taşıyacağım. Annenin testle seni şaşırttığı ve hamile olduğunu söylediği gün. Ayrıca hayatımıza girmesi için saatler saydığım bir doğum öncesi parti günü vardı. Doğduğu gün: 17/12/19, sabah 8.45'te gelişiyle bizi kutsayan Tanrı'ydı. Tanrı seni mükemmel yarattı, David! İçimizi mutluluk, aşk ve bir sürü duygu dolduran ilk ağlayışını duydum. Bu anı anlatmaya kelimeler yetmez. Geçen yıl boyunca beni hep oynamak için uyandırdın. Bazen yatağın ortasına tembel tembel uzanırdım ama kahvaltımızda onun yardım etmesi çok güzeldi. Basit anlar, ama bu tüm farkı yarattı! Seni çok özledim! Seninle futbol oynamayı özledim. Topla ve herkesi büyüleyen o harika gülümsemeyle sahada koşan damlam. Bisiklet sürüşlerimiz, araba sürüşlerimiz, pazar gezilerimiz ve sonra meyve suyu için bir yerde duruyoruz. Yorgun bile olsan, koş zıpla oynamak hatta uyumadan önce yatağa uzanmak istiyorsun. Örtünün altına gizlenmenin yanı sıra annenin bizi bulması ve onu korkutması için. Seninle 3 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Her zaman bir boşluğum olacak GOTOSO'm! Seni sonsuz ve sonsuza kadar seveceğim! Cennetteki 4. yaş günün kutlu olsun oğlum” ifadelerini kullandı.
Antalyaspor’un Brezilyalı stoperi Naldo’nun ailesinin 7 Eylül’de yaşadığı trafik kazası sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki oğlu Davi Pareira, 40 gün boyunca verdiği hayat mücadelesinden sonra yaşama veda etmişti. Naldo, kaybettiği oğlunun doğum gününde duygusal bir paylaşım yaptı.

haberimizvar.net- Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde 7 Eylül'de meydana gelen trafik kazasında 4 yaşındaki oğlu Dani’yi kaybeden Naldo, oğlunun doğum gününde takipçilerini duygulandıran bir uzun bir mesaj paylaştı.

Naldo yayınladığı mesajda; “Ne kadar zor olduğunu sadece Tanrı bilir! Ve geçen aylarda olan çok şey söyleyebilirim ama bu kadar üzüntünün ortasında birlikte geçirdiğimiz kısa zamanın en güzel kısmını hatırlamayı tercih ediyorum. Sana öğretmek için elimden gelen her şeyi yaptım ve bana öğrettiğin her şeyi kendime sakladım. Beni güçlü tutan tek kişi Tanrıdır! Her gün ayağa kalkma gücü verendir, çünkü anlatılması imkansız bir evlat kaybının. Bu acının adı bile yok ama ne kadar zor ve zor olduğunu yaşayan bilir. Kalbimde kocaman bir boşluk var. Hiç bitmeyen bir acı. Ve sen gittiğinden beri her gün oğlum, sadece anılarla yaşıyorum her anı beraber. İşte o anlardan sadece birkaçını tarif ediyorum. Seninle sonsuza kadar kalbimde taşıyacağım. Annenin testle seni şaşırttığı ve hamile olduğunu söylediği gün. Ayrıca hayatımıza girmesi için saatler saydığım bir doğum öncesi parti günü vardı. Doğduğu gün: 17/12/19, sabah 8.45'te gelişiyle bizi kutsayan Tanrı'ydı. Tanrı seni mükemmel yarattı, David! İçimizi mutluluk, aşk ve bir sürü duygu dolduran ilk ağlayışını duydum. Bu anı anlatmaya kelimeler yetmez. Geçen yıl boyunca beni hep oynamak için uyandırdın. Bazen yatağın ortasına tembel tembel uzanırdım ama kahvaltımızda onun yardım etmesi çok güzeldi. Basit anlar, ama bu tüm farkı yarattı! Seni çok özledim! Seninle futbol oynamayı özledim. Topla ve herkesi büyüleyen o harika gülümsemeyle sahada koşan damlam. Bisiklet sürüşlerimiz, araba sürüşlerimiz, pazar gezilerimiz ve sonra meyve suyu için bir yerde duruyoruz. Yorgun bile olsan, koş zıpla oynamak hatta uyumadan önce yatağa uzanmak istiyorsun. Örtünün altına gizlenmenin yanı sıra annenin bizi bulması ve onu korkutması için. Seninle 3 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Her zaman bir boşluğum olacak GOTOSO'm! Seni sonsuz ve sonsuza kadar seveceğim! Cennetteki 4. yaş günün kutlu olsun oğlum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.