Antalyasporlu Poyraz’dan, Burgaz’da 2 gümüş madalya

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2024 - 16:17, Güncelleme: 26.02.2024 - 16:17
 

Antalyasporlu Poyraz’dan, Burgaz’da 2 gümüş madalya

Bulgaristan'da düzenlenen Sharks Swimming Cup'ta, Antalyasporlu yüzücü 2 gümüş madalya kazandı.

haberimizvar.net- Bulgaristan Yüzme Federasyonu tarafından çeşitli ülkelerden sporcuların katılımı ile düzenlenen Sharks Swimming Cup, Bulgaristan'ın Burgaz kentinde gerçekleştirildi.  Kupaya katılan ay yıldızlı kulaçların kafilesinde yer alan Antalyaspor yüzme takımının başarılı ismi Poyraz Şan Aşkın, Burgaz’dan 2 gümüş madalya ile ayrıldı. Yüzme Milli Takımı'nın  geniş bir kadro ile katıldığı organizasyonun 400 ve 800 metre yarışlarında etkili bir performans gösteren Poyraz Şan, iki mesafeyi de ikinci sırada tamamlayarak millilerin Burgaz’da kazandığı toplam 49 madalyaya 2 madalya ile katkıda bulundu. 
Bulgaristan'da düzenlenen Sharks Swimming Cup'ta, Antalyasporlu yüzücü 2 gümüş madalya kazandı.

haberimizvar.net- Bulgaristan Yüzme Federasyonu tarafından çeşitli ülkelerden sporcuların katılımı ile düzenlenen Sharks Swimming Cup, Bulgaristan'ın Burgaz kentinde gerçekleştirildi.  Kupaya katılan ay yıldızlı kulaçların kafilesinde yer alan Antalyaspor yüzme takımının başarılı ismi Poyraz Şan Aşkın, Burgaz’dan 2 gümüş madalya ile ayrıldı.

Yüzme Milli Takımı'nın  geniş bir kadro ile katıldığı organizasyonun 400 ve 800 metre yarışlarında etkili bir performans gösteren Poyraz Şan, iki mesafeyi de ikinci sırada tamamlayarak millilerin Burgaz’da kazandığı toplam 49 madalyaya 2 madalya ile katkıda bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.