Antalyaspor'un efsanesi yoğun bakıma kaldırıldı

YEREL 11.10.2023 - 11:43, Güncelleme: 11.10.2023 - 11:43
 

Antalyaspor'un efsanesi yoğun bakıma kaldırıldı

Antalyaspor’un unutulmaz futbolcusu ve teknik direktörlerinden Orhan Gülmez yoğun bakıma kaldırıldı.

haberimizvar.net- Antalyaspor’un unutulmaz futbolcusu ve teknik direktörlerinden 83 yaşındaki Orhan Gülmez hastaneye kaldırıldı. Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in girişimleri sonucu hastaneye kaldırılan Gülmez’in tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi. Antalyaspor'un efsanesi olan Orhan Gülmez, hem futbolcu hem de teknik direktör olarak kırmızı beyazlı ekipte uzun yıllar görev almıştı. 
Antalyaspor’un unutulmaz futbolcusu ve teknik direktörlerinden Orhan Gülmez yoğun bakıma kaldırıldı.

haberimizvar.net- Antalyaspor’un unutulmaz futbolcusu ve teknik direktörlerinden 83 yaşındaki Orhan Gülmez hastaneye kaldırıldı.

Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in girişimleri sonucu hastaneye kaldırılan Gülmez’in tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi.

Antalyaspor'un efsanesi olan Orhan Gülmez, hem futbolcu hem de teknik direktör olarak kırmızı beyazlı ekipte uzun yıllar görev almıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.